Facebook Pixel Στρατιωτική βοήθεια από την Ελλάδα στην Αρμενία!
Life
| 2023-12-18 05:34:00

Στρατιωτική βοήθεια από την Ελλάδα στην Αρμενία!

του Γεωπόλδου
Στρατιωτική βοήθεια από την Ελλάδα στην Αρμενία!

Oι υπουργοί Άμυνας της Αρμενίας και της Ελλάδας υπέγραψαν συμφωνία «Για τη στρατιωτική-τεχνική συνεργασία μεταξύ της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Αρμενίας και της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Ελλάδας».

Με κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη μπροστά από το Κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας ξεκίνησε στις 14 Δεκεμβρίου η επίσημη επίσκεψη του υπουργού Άμυνας της Δημοκρατίας της Αρμενίας κ. Σουρέν Παπικιάν στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή υποδοχής στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας με τη συμμετοχή τιμητικής φρουράς και στρατιωτικής μπάντας.

Μετά την τελετή ξεκίνησε η συνάντηση μεταξύ του υπουργού Άμυνας της Δημοκρατίας της Αρμενίας κ. Σουρέν Παπικιάν και του υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας κ. Νικόλαου Δένδια, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την διμερή αμυντική συνεργασία.

Και οι δύο πλευρές σημείωσαν τις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης της διμερούς συνεργασίας, και συμφώνησαν για μια περαιτέρω ανάπτυξη με νέα δυναμική, συμπεριλαμβανομένων στρατιωτικού-τεχνικού τομέα, ανταλλαγής εμπειριών, εκπαίδευσης, κοινών εκπαιδευτικών ασκήσεων, τακτικής προετοιμασίας και άλλες κατευθύνσεις.

Στο τέλος της συνάντησης, οι υπουργοί Άμυνας της Αρμενίας και της Ελλάδας υπέγραψαν συμφωνία «Για τη στρατιωτική-τεχνική συνεργασία μεταξύ της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Αρμενίας και της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Ελλάδας».

Στη συνέχεια οι υπουργοί Άμυνας ολοκλήρωσαν τη συνάντηση με κοινή δήλωση στον Τύπο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags