Οργανωμένοι όλοι τους, με προεκλογικό υλικό, θα έλεγε κανείς, πλούσιο, ιλουστρασιόν διαφήμιση του κόμματος και του αρχηγού και… τέσσερα ψηφοδέλτια με τους 41 υποψήφιους.

Κι εκεί που περιμένεις να είναι κάποιο από τα μεγάλα κόμματα που έχουν και λεφτά να ξοδέψουν… πέφτεις πάνω στην «Ελλήνων Συνέλευσις» και στον Αρτέμη Σώρρα. Ναι τον Σώρρα που είχε πάει φυλακή για απόπειρα απάτης σε βάρος του ελληνικού δημοσίου.

Θυμάστε, τότε που εμφάνιζε μετοχές ανύπαρκτης τράπεζας και ότι ήταν κάτοχος περιουσίας 600 δισ. ευρώ με τα οποία όλοι οι Έλληνες θα πλήρωναν τα χρέη τους.

Τότε που προέτρεπε τον κόσμο να μην πληρώνει τους φόρους γιατί με την περιουσία που έχει ο ίδιος θα διέγραφε κάθε χρέος.

Επανεμφανίστηκε, λοιπόν, ζητώντας την ψήφο μας στις 9 Ιουνίου, κι αφού διαβάζεις ένα ακαταλαβίστικο και ασύντακτο κείμενο που βρίθει ασυναρτησιών, φτάνεις και στο πρόγραμμα του Σώρρα.

Υπόσχεται όταν γίνει κυβέρνηση η «Ελλήνων Συνέλευσις» ότι θα διαγράψει το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος, θα καταργήσει όλους τους άδικους φόρους, θα καταργήσει τα μνημόνια, θα υπάρξει «αναγνώριση και ανάκτηση όλων των Ελλάνιων πνευματικών δικαιωμάτων και όλων των ιερών γαιοδετημένων χώρων (;) παγκοσμίως».

Εκεί, όμως, που το τερματίζει είναι όταν λέει ότι η πρωταρχική κίνηση της κυβέρνησης Σώρρα θα είναι η κατάθεση 20.000 ευρώ σε κάθε ελληνικό όνομα που φαίνεται στους εκλογικούς καταλόγους».

Αν θυμάμαι καλά οι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους των εθνικών εκλογών πέρυσι ήταν 9.813.595. Δηλαδή ο… πολιτικός αρχηγός Σώρρας υπόσχεται χοντρικά 196 δισ. Πάνω – κάτω το ΑΕΠ τη χώρας.

Καθόλου άσχημα για πολιτικό αρχηγό, δεν συμφωνείτε; Κι όμως, υπάρχουν πολλοί που τους πιστεύουν. Γιατί όταν η τρέλα δεν πάει στα βουνά, πάει στην κάλπη.

Το ερώτημα δεν είναι πού θα βρουν 200 δισ. Το ερώτημα είναι ποιος τους χρηματοδοτεί για να κάνουν καμπάνια, ποιος πλήρωσε το παράβολο των 20.000 ευρώ, ποιος στρατολογεί τους οπαδούς του…


Πηγή: mononews.gr