Facebook Pixel Παραιτείται ο Τσίπρας;
Life
| 2015-07-13 09:45:00

Παραιτείται ο Τσίπρας;

Παραιτείται ο Τσίπρας;

Τρελό σενάριο για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Έρχεται κυβέρνηση ειδικού σκοπού με μεταβατικό πρωθυπουργό! Ποιο όνομα ακούστηκε ότι μπορεί να διαδεχθεί τον Τσίπρα;

Πολλά ακούγονται και γράφονται για το πολιτικό μέλλον της Ελλάδας την επομένη των σκληρών διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες.

Το σενάριο που "παίζει" πολύ δυνατά είναι αυτό της δημιουργίας μιας κυβέρνησης ειδικού σκοπού με τη συμμετοχή των περισσότερων κομμάτων της Βουλής.

Μία λύση που φαίνεται να έχει προταθεί από τους δανειστές και που δε βρίσκει αρνητικό τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως τουλάχιστον λένε από χθες υψηλόβαθμα στελέχη του.

Την ίδια στιγμή, ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της makeleio.gr, αναφέρει ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα, αν και εφόσον συσταθεί μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας, προκειμένου να διευκολύνει τις εξελίξεις, με τον αντιπρόεδρο της νυν κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, να αναλαμβάνει μεταβατικός πρωθυπουργός.

Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι στην κυβέρνηση ειδικού σκοπού θα συμμετάσχουν το ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι, οι ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι η Νέα Δημοκρατία, η οποία με πρόεδρο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα διατηρήσει τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή, ωστόσο θα στηρίξει "αθόρυβα" την εφαρμογή των μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποκάλυψη-βόμβα από Μάκη Τριανταφυλλόπουλο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags