Facebook Pixel Μεγαλοπρεπές άδειασμα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου από κυβέρνηση και βουλευτές (BINTEO)
Life
| 2015-07-15 22:45:00

Μεγαλοπρεπές άδειασμα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου από κυβέρνηση και βουλευτές (BINTEO)

 Μεγαλοπρεπές άδειασμα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου από κυβέρνηση και βουλευτές (BINTEO)

Πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά η απαράδεκτη κίνηση της Πρόεδρου της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου να θέσει σε ψηφοφορία την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, κι αυτό γιατί σε αυτή τη διάσκεψη δεν της πέρασε και αποφάσισε να δει μήπως στην Ολομέλεια γίνει αυτό που εκείνη ήθελε.

Ουσιαστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρότεινε η διαδικασία να μην τελειώσει στις 12 τα μεσάνυχτα, αλλά να συνεχιστεί χωρίς χρονικό περιορισμό.

Επικράτησε φασαρία μέσα στην Ολομέλεια με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μαλώνει τον Άδωνι Γεωργιάδη πως παρακωλύει τη διαδικασία με την αντικοινοβουλευτική του συμπεριφορά.

Τον λόγο πήρε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Βούτσης ο οποίος κυριολεκτικά άδειασε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας πως η κυβέρνηση επιθυμεί να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που όρισε η Διάσκεψη των Προέδρων που προβλέπει έως τα μεσάνυχτα τα μέτρα να έχουν ψηφιστεί.

Μάλιστα, ο κ. Βούτσης άφησε αιχμές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου λέγοντας πως "είναι σε γνώση σας αυτό. Υπήρχε από χτες ευκαιρία να γίνουν οι επιτροπές, παρακαλώ να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που έθεσε η πλειοψηφία της Διάσκεψης των Προέδρων".

Φυσικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε τον λόγο λέγοντας πως "η ενημέρωσή μου είναι αντίθετη". Και εν συνεχεία έβαλε σε ψηφοφορία τον κανονισμό για να φανεί εάν θα γίνει αυτό που θέλει η κυβέρνηση ή εκείνη.

Η ψηφοφορία έγινε δια ανατάσεως, όπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχασε, ενώ η Άννα Καραμανλή φώναζε από κάτω: "ΑΙΝΤΕ'.

Στην ψηφοφορία η Ζωή Κωνσταντοπούλου σήκωσε το χέρι της και από κάτω και άλλοι βουλευτές να φωνάζουν συνέχεια: ΑΙΝΤΕ.

Σαφώς νευριασμένη η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάλεσε τον κ. Μητρόπουλο να προεδρεύσει για το υπόλοιπο της διαδικασίας και άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης, λέγοντας πως "θα ήθελα να ευχηθώ αυτή η διαδικασία να είναι η πρώτη και η τελευταία που διεξάγεται με αυτό τον τρόπο".

Μετά από αυτό αποχώρησε από την έδρα με τους βουλευτές από κάτω της αντιπολίτευσης να επικροτούν την αλλαγή στην έδρα του Προεδρείου.



Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags