Facebook Pixel Θριαμβευτής Τσίπρας: «Μεγάλη και καθαρή νίκη» - Ανακοίνωσε Κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2015-09-20 23:22:00

Θριαμβευτής Τσίπρας: «Μεγάλη και καθαρή νίκη» - Ανακοίνωσε Κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Θριαμβευτής Τσίπρας: «Μεγάλη και καθαρή νίκη» - Ανακοίνωσε Κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ομιλία στην πλατεία Κλαυθμώνος έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά την ανακοίνωση της μεγάλης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και αγκαλιά με τον Παναγιώτη Καμμένο, έδειξε την επόμενη ημέρα...

Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, επευφημιών από πλήθος παρευρισκομένων φίλων του κόμματος, και χειραψιών μαζί τους, αποχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από τα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Ο κ. Τσίπρας έφθασε στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου έκανε τις πρώτες δηλώσεις του μετά την ευρεία νίκη του κόμματος. Λίγο πριν το κλείσιμο της ομιλίας του, και ο Πάνος Καμμένος χαιρέτισε τους συγκεντρωμένους, ενώ αγκάλιασε τον Τσίπρα.
 

Η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα:

"Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, γι' αυτή τη μεγάλη νίκη. Αυτή είναι νίκη του λαού. Ο ελληνικός λαός έδωσε μια καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να παλεύουμε και μέσα και έξω από τη χώρα για να σηκώσουμε ψηλά.

Μάς έδωσε εντολή να ξεμπερδεύουμε με όσα μας κρατάνε κολλημένους στο χθες και να συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε πριν από επτά μήνες, να βάλουμε μπροστά το δίκιο του λαού μας απέναντι σε ασύμμετρες δυνάμεις και σε δυνάμεις μεγαλύτερες από εμάς.

Σήμερα στην Ευρώπη, η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός είναι συνώνυμο του αγώνα. Η εντολή που πήραμε είναι εντολή τετραετίας. Θέλω να ευχαριστήσω τους νέους και τις νέες που έδωσαν αυτό το αγώνα. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Έχει στενούς δεσμούς με τα λαϊκά στρώματα. Αυτό το αποτέλεσμα ανήκει στα λαϊκά στρώματα αυτού του τόπου. Στους ανθρώπους που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο και αυτό θα το πετύχουμε μέσα από έναν αγώνα σκληρό με πολλή δουλειά.

Η ανάκαμψη από την κρίση δεν μπορεί να έρθει με τρόπο μαγικό, αλλά μπορεί να έρθει. Πρέπει να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη, αλλά αυτή να έχει κοινωνικό πρόσημο. Να ξεμπερδέψουμε με τη φαυλότητα και το καθεστώς της διαφθοράς που τόσα χρόνια κυβερνούσε τον τόπο. Ξεμπερδεύουμε με το παλιό.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ΑΝ.ΕΛ. και τον Πάνο Καμμένο. Ενώνουμε τις σημαίες μας και τις δυνάμεις μας κάτω από τη σημαία της τιμιότητας και τον αγώνα. Οφείλω όμως να ευχαριστήσω του Οικολόγους Πράσινους και τους Ευρωπαίους Πράσινους που ήταν μαζί μας στον μεγάλο αγώνα να γυρίσουμε τον τροχό στην Ευρώπη.

Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε σκληρά για να σηκώσουμε ψηλά τον ήλιο πάνω από τη χώρα. Για να μπορούμε να έχουμε μια Ελλάδα πιο ισχυρή και πιο δίκαιη. Γεια σας, καλή δύναμη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags