Facebook Pixel Ποια είναι η νέα πλάκα του Τσίπρα στου ξένους
Life
| 2015-10-04 09:15:00

Ποια είναι η νέα πλάκα του Τσίπρα στου ξένους

Ποια είναι η νέα πλάκα του Τσίπρα στου ξένους

Επίσκεψη στην πόλη, πρωτεύουσα της επαρχίας, του αρχιεπισκόπου. Τον πλησιάζει ένας βρωμιάρης παπάς, εφημέριος κάποιου άγνωστου χωριού, και λέει αυστηρά στον λουσάτο και μοδάτο αρχιδεσπότη:
 

-Δεν πας καλά! Με το έργο σου δεν βοηθάς τον κοσμάκη.

Τι, λες, θα σκεφθεί ο πάσης Ελλάδος. Τι άλλο, ότι κάποιος διάκος έχει σαλέψει. Ότι είναι νούμερο. Ότι για να κάνει τη φιγούρα του τόλμησε να τον κριτικάρει αυτός ο ανύπαρκτος ιερέας. Λες ότι οι άλλοι δεσποτάδες, εκκλησιάρχες και μητροπολίτες δεν είναι σε θέση να εγκαλέσουν τον πρώτο στην ιεραρχία και ανέλαβε να τους εκπροσωπήσει ο γραφικός ρασοφόρος.

«Το όραμα του ΟΗΕ δεν έχει εκπληρωθεί» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην Αμερική. Όχι, ρε! Κι όμως, το είπε. Και επειδή το είπε ο πρωθυπουργός της γιγαντιαίας και κολοσιαίας Ελλάδος επιτόπου έπεσε προβληματισμός στις δυνάμεις του κώλου ΗΠΑ και Κίνα, Ρωσία και Γερμανία, Ιαπωνία και Καναδάς, Ινδία και Γαλλία.

«Δεν έχει εκπληρωθεί το όραμα του ΟΗΕ» είπε ο Τσίπρας της τεράστιας σε οικονομική και στρατιωτική δύναμη Ελλάδος και αμέσως το δεξί χέρι του Ομπάμα και του Πούτιν, της Μέρκελ και του Ωλάντ πήγε κατ' ευθείαν στα γεννητικά τους όργανα. Μια φαγούρα τους έπιασε.

Μιλάμε σοβαρά. Ο αριστερός, τέλος πάντων αυτός που με το στόμα και ποτέ στις πράξεις παριστάνει τον αριστερό έχει Νο1 καραμέλα τη λέξη «Όραμα».

Μιλάμε σοβαρά. Χασισώνεται με τη λέξη «Όραμα» αυτός που θέλει να ξεχωρίσει από τους δεξιούς εξουσιαστές. Και επειδή δεν έχει άλλο τρόπο, πιάνεται από τη λέξη «Όραμα».

Εμείς μιλάμε σοβαρά. Ο Τσίπρας κάνει την πλάκα του. Δεν το εννοεί σοβαρά αυτό που είπε. Μη θαρρείτε πως ο Αλέξης είναι νούμερο. Όχι! Την πλάκα του κάνει. Πριν από τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου έλεγε Θα αλλάξουμε την Ευρώπη, αυτό είναι το όραμά μας. Τώρα λέει Να αλλάξουμε τον ΟΗΕ, να υλοποιήσουμε το όραμά της γέννησής του.

Υπ' όψιν ότι τον ΟΗΕ τον φτιάξανε οι μεγάλες δυνάμεις, όχι οι τα για αιώνες κόμματα της αντιπολίτευσης των μικρών χωρών. Χαίρετε.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:

Ερωμένη του Κατρούγκαλου η Ραχήλ Μακρή

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags