Facebook Pixel Η βύθιση του «Moskva» δείχνει τον δρόμο στην Ελλάδα! Αδιαπέραστο πλέγμα από κάθε απειλή
Life
| 2022-04-21 10:43:00

Η βύθιση του «Moskva» δείχνει τον δρόμο στην Ελλάδα! Αδιαπέραστο πλέγμα από κάθε απειλή

Sportdog Team
Η βύθιση του «Moskva» δείχνει τον δρόμο στην Ελλάδα! Αδιαπέραστο πλέγμα από κάθε απειλή

Ο καθηγητής, Κωνσταντίνος Γρίβας, αναλύει τα πλεονεκτήματα που δίνει στη χώρα μας η γεωγραφία και το Αιγαίο.

Το θέμα της βύθισης της ναυαρχίδας του ρωσικού στόλου του Ευξείνου Πόντου, «Moskva» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Γρίβας.

Ο καθηγητής Γεωπολιτικής και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών, μίλησε στην εκπομπή «Ο Εξαρχείων» στον Παραπολιτικά FM, όπου υποστήριξε, ότι αν χτυπήθηκε από ουκρανικούς πυραύλους «Neptune» σημαίνει, ότι δεν υπάρχει ανίκητη πλατφόρμα. Έχουμε βαρεθεί να λέμε, το τεράστιο δώρο που δίνει στην ελληνική άμυνα η γεωγραφία που είναι το ελληνικό αρχιπέλαγος και η δομή του Αιγαίου. Με τα κατάλληλα όπλα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πλέγμα που ό,τι μπαίνει μέσα εξοντώνεται. Με αυτόν τον τρόπο να θέσουμε το στρατιωτικό θεμέλιο, ότι το Αιγαίο είναι ελληνικό και τέλος. Να καταστεί αναντίρρητη η ελληνική κυριαρχία δια της ισχύος.

Εάν αποκτήσουμε οπλικά συστήματα, τα οποία μπορούν να υποστηρίζουν τα ελληνικά νησιά, μπορούμε να ασκήσουμε μαζικά πλήγματα από μεγάλες αποστάσεις. Έτσι οι Τούρκοι δεν μπορούν να διασπάσουν την άμυνα της Ελλάδας.

Η βύθιση του Mosvka είναι μήνυμα που περνά και σε εμάς για το μέλλον της στρατιωτικής ισχύος. Ένα πλοίο εμβληματικό για τη Ρωσία και πανίσχυρο υπέστη συντριπτικό πλήγμα. Αυτό μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα στο Αιγαίο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags