Facebook Pixel Καλεντερίδης στον Χατζή: "Μάχη με την Τουρκία! Ποντάρω στον λόγο του Μητσοτάκη"
Life
| 2022-05-22 07:16:00

Καλεντερίδης στον Χατζή: "Μάχη με την Τουρκία! Ποντάρω στον λόγο του Μητσοτάκη"

Sportdog Team
Καλεντερίδης στον Χατζή: "Μάχη με την Τουρκία! Ποντάρω στον λόγο του Μητσοτάκη"

Αν επηρέασε ανθρώπους τότε μπορεί να κάνει ευκολότερη τη δουλειά στο ελληνικό λόμπι.

Την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τι μπορούμε να περιμένουμε από τους Αμερικάνους ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης, μιλώντας στον διευθυντή του AlphaRadio, Τάκη Χατζή.

"Οι επαφές του Έλληνα πρωθυπουργού, δεν νομίζω να αποφέρουν θετικά αποτελέσματα στα εθνικά μας θέματα. Επιδιώξεις των ΗΠΑ είναι η απεξάρτηση όλων συμμαχικών χωρών από το φυσικό αέριο της Ρωσίας. Η Τουρκία έχει δύο αγωγούς, τον Blue Stream και τον Turkish Stream. H Τουρκία φέρεται να είπε στην κα. Νούλαντ, να μεταφερθεί αγωγός μέσω Τουρκίας από την Ανατολική Μεσόγειο. Πρέπει να δώσουμε σκληρή μάχη! Θα είναι δύσκολος ο αγώνας με την Τούρκία. Γι’αυτό είπα ότι δεν θα υπάρχουν θετικά αποτελέσματα.

Ποντάρω όμως στην ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στο Κογκρέσο. Αν επηρέασε ανθρώπους τότε μπορεί να κάνει ευκολότερη τη δουλειά στο ελληνικό λόμπι. Άρα πιστεύω, ότι η ομιλία είναι σημαντικότερη της επισκέψης. Θα φέρει ευκολότερα αποτελέσματα απ’ ότι στο σκληρό… τερέν του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Λευκού Οίκου, όπου γίνονται στυγνοί εκβιασμοί και στους εκβιασμούς η Τουρκία είναι καλύτερη", ανέφερε μεταξύ άλλων ο στρατηγικός αναλυτής.

Ακούστε την παρέμβασή του:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags