Facebook Pixel Πρόταση Γρίβα! Η Ελλάδα πρέπει να ακολουθήσει το κύμα του μέλλοντος στα εξοπλιστικά
Life
| 2022-05-30 10:35:00

Πρόταση Γρίβα! Η Ελλάδα πρέπει να ακολουθήσει το κύμα του μέλλοντος στα εξοπλιστικά

Sportdog Team
Πρόταση Γρίβα! Η Ελλάδα πρέπει να ακολουθήσει το κύμα του μέλλοντος στα εξοπλιστικά

Γιατί η χώρα πρέπει να αλλάξει αμυντική φιλοσοφία.

Στο βιβλίο του «Η νέα στρατιωτική επανάσταση και η ελληνική αμυντική στρατηγική» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Λιβάνη» αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Γρίβας στην εκπομπή «Σε γνωρίζω από την κόψη» με τον Αντώνη Κοκορίκο, στον τηλεοπτικό σταθμό "Βεργίνα"

Ο καθηγητής Γεωπολιτικής και Σύγχρονων Στρατιωτικών Τεχνολογιών, διευθυντής του Τομέα Θεωρίας και Ανάλυσης Πολέμου στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων μίλησε για τα οπλικά συστήματα που αναπτύσσονται περισσότερο και γίνεται επιτακτική ανάγκη να αρχίσουμε να τα εξετάζουμε σοβαρά και στην Ελλάδα.

«Πρέπει να αλλάξει η μαχητική φιλοσοφία» υπογράμμισε ο κ.καθηγητής, ο οποίος επισήμανε τη σημασία να γίνει η μετάβαση όσον αφορά τα εξοπλιστικά. Διαφορετικά θα οδηγηθείς να δαπανάς τεράστια χρηματικά ποσά και σε καινοτομικό χάσμα. «Οι νέες ικανότητες είναι πολύ φθηνότερες, μπορούν να αναπτυχθούν από εμάς και να παράξουν τεχνολογίες και εθνικό πλούτο σε βάθος χρόνου. Είναι το κύμα του μέλλοντος που πρέπει να ακολουθήσουμε», τόνισε. Στόχος του βιβλίου είναι να συνεισφέρει στον προβληματισμό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags