Facebook Pixel Καλεντερίδης προειδοποιεί για καταστροφή του τουρκικού στόλου! Για τολμήστε να ξεμυτίσετε στο Αιγαίο
Life
| 2022-06-27 10:28:00

Καλεντερίδης προειδοποιεί για καταστροφή του τουρκικού στόλου! Για τολμήστε να ξεμυτίσετε στο Αιγαίο

Sportdog Team
Καλεντερίδης προειδοποιεί για καταστροφή του τουρκικού στόλου! Για τολμήστε να ξεμυτίσετε στο Αιγαίο

Ο στρατηγικός αναλυτής τοποθετήθηκε για την προσέγγιση της Τουρκίας με το Ηνωμένο Βασίλειο, για την αγορά μαχητικών Eurofighter και εξήγησε γιατί η ενδυνάμωση των τουρκοαγγλικών σχέσεων δεν είναι καλή εξέλιξη για την Κύπρο.

Δώδεκα θέματα σχολίασε στην αποψινή εκπομπή ZOOM ο Σάββας Καλεντερίδης. Ο στρατηγικός αναλυτής τοποθετήθηκε για την προσέγγιση της Τουρκίας με το Ηνωμένο Βασίλειο, για την αγορά μαχητικών Eurofighter και εξήγησε γιατί η ενδυνάμωση των τουρκοαγγλικών σχέσεων δεν είναι καλή εξέλιξη για την Κύπρο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποκάλυψη της “Ναυτεμπορικής” για την αποδοχή του εμπορικού όρου “Turkaegean” από την Ε.Ε.ο οποίος είχε απορριφθεί προηγουμένως από τις ΗΠΑ. Παράλληλα χαρακτήρισε ως “κατασκεύασμα” τη σύλληψη Έλληνα πολίτη στην Τουρκία για κατασκοπεία και αποκάλυψε τον βρώμικο ρόλο του τουρκικού Υπουργείου Εσωτερικών ως λαθροδιακινητή. Σχολίασε την επικοινωνία Ερντογάν-Στόλτενμπεργκ και την επίθεση του τουρκικού Τύπου στον Έλληνα πρωθυπουργό, αποκαλώντας τον ως “κριζοτάκη”.

Ακολούθως επεσήμανε, ότι η ανακοίνωση της ΕΕ “πόνεσε” την Τουρκία και αποκάλεσε“ανόητο” τον Μουσταφά Σαριγκιούλ, τον Τούρκο αρχηγό του Κόμματος Αλλαγής στην Τουρκία, ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα και ανήρτησε βίντεο με την τουρκική σημαία έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο, προκειμένου να στείλει μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην ουσία όμως, για να προκαλέσει τον ελληνικό λαό. Στάθηκε στην απόπειρα εισβολής μεταναστών σε ισπανικό έδαφος που κόστισε τη ζωή σε 5 ανθρώπους, έκανε μία μικρή αναφορά στα μέτωπα της Ουκρανίας και κατέληξε με τις λεκτικές επιθέσεις της Ρωσίας στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags