Facebook Pixel ΣΟΚ: Στέφανος Χίος - Κασιδιάρης: Μαζί σε κόμμα; (Vid)
Life
| 2022-12-03 13:47:00

Στέφανος Χίος: "Με αυτό το κόμμα θα κατέβω και θα μπω στη Βουλή" - Αποκάλυψη για Κασιδιάρη! (Vid)

Sportdog Team
Στέφανος Χίος: "Με αυτό το κόμμα θα κατέβω και θα μπω στη Βουλή" - Αποκάλυψη για Κασιδιάρη! (Vid)

Ο γνωστός δημοσιογράφος όχι μόνο ανακοίνωσε την απόφασή να κατέβει στις εκλογές, αλλά εξέφρασε και τη βεβαιότητά του ότι θα γίνει βουλευτές. Οι κρυφές συναντήσεις και οι συμφωνίες...

Ο Στέφανος Χίος και ο Ηλίας Κασιδιάρης σκέφτονται να κατέβουν μαζί στις επόμενες εκλογές. Την είδηση για την πιθανή συνεργασία ανακοίνωσε ο Στέφανος Χίος με πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «Μακελειό», το οποίο φιλοτεχνείται από φωτογραφία του ίδιου και του καταδικασμένου για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Όπως γράφει, βρίσκονται σε συζητήσεις για το ενδεχόμενο της κοινής καθόδου τους στις επόμενες εκλογές, απόφαση που θα ληφθεί όπως αναφέρει μετά από δημόσια διαβούλευση, χωρίς να διευκρινίζει πώς αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αρχηγός του κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα», τα έχει σπάσει με τα άλλα καταδικασμένα και φυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής και κυρίως με τον αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο και τα μέλη της οικογένειάς του.

Να σημειωθεί ότι ο Κασιδιάρης όπως και τα άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στη φυλακή, σύμφωνα με την τροπολογία που υπερψηφίστηκε τον Ιούνιο από τη Βουλή, έχουν επί της ουσίας μερική στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων τους.

Συγκεκριμένα, δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι στις εκλογές ως αρχηγοί κόμματος. Διατηρούν, όμως, το δικαίωμα να είναι υποψήφιοι ως απλοί βουλευτές σε κάποιο κόμμα, ο αρχηγός του οποίου ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει καταδικαστεί.

Όσον αφορά στο δικαίωμα του εκλέγεσθαι δεν μπορεί να απαγορευθεί πλήρως εφόσον προς το παρόν δεν έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα μια και εκκρεμεί η δίκη τους σε δεύτερο βαθμό.

Με αυτό το δεδομένο, δεν αποκλείεται να δούμε επικεφαλής του κόμματος Κασιδιάρη τον Χίο και τον φυλακισμένο πρώην ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, υποψήφιο.

Ο Στέφανος Χίος πάντως προ ημερών σε διαδικτυακή εκπομπή αποκάλυψε ότι όχι μόνο θα κατέβει στις εκλογές, αλλά και ότι θα μπει στη Βουλή!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 26ο λεπτό και όσα είπε για τον Ηλία Κασιδιάρη και τις συναντήσεις του με πολτικούς της ακροδεξιάς:

Φοβερές ατάκες Χίου για Σαββίδη και ΠΑΟΚ - "Μπορεί να ξεφουσκώσει ο ΠΑΟ - Έτρωγε 5άρες στην Τούμπα"

Ο Στέφανος Χίος δεν κρύβει την αγάπη του στον Παναθηναϊκό, του οποίου δηλώνει οπαδός.

Ωστόσο, ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε πως οι Πράσινοι μπορεί να "ξεφουσκώσουν" σοτν δεύτερο γύρο και έβαλε στο παιχνίδι της διεκδίκησης του φετινού τίτλου την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Θεωρώ όμως ότι στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος είναι και η ΑΕΚ και βεβαίως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον ΠΑΟΚ. Άρα, λοιπόν δεν είναι σίγουρο ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα. Μπορεί να ξεφουσκώσει, πολύ το φοβάμαι», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Χίος και πρόσθεσε:

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη, σχολίασε πως : «Υπάρχουν κεφάλαια στο Βορρά που πρέπει να σεβόμαστε. Το κεφάλαιο Σαββίδης είναι ένα από αυτά. Εγώ δεν τον ξέρω προσωπικά και δεν έχω λόγο να τον εκθειάσω αλλά θεωρώ ότι το όνομά του παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Έχει δώσει πολύ ψωμί σε πολύ κόσμο και έχει βοηθήσει πάρα πολύ και τον ΠΑΟΚ. Εγώ έχω περιγράψει πολλούς αγώνες του ΠΑΟΚ και έχω δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα. Ας μην ξεχνάμε και ότι ο Παναθηναϊκός που υποστηρίζω, ερχόταν μέσα στη Τούμπα και έτρωγε κάτι τεσσάρες, κάτι πεντάρες.»

Τέλος, αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Θεσσαλονίκη: «'Όταν υπηρέτησα φαντάρος στο στρατόπεδο του Παύλου Μελλά, έκανα μεταδόσεις αγώνων του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να ξεχάσω την αγάπη του κόσμου της Θεσσαλονίκης, όταν με συναντούσαν έξω. Έχω ζήσει απίστευτα όμορφες καταστάσεις. Ένα κομμάτι μου ανήκει στη Θεσσαλονίκη. Την σέβομαι την αγαπάω.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags