Facebook Pixel Εύα Καϊλή - Qatargate: Επίθεση στους ψηφοφόρους της! "Μη ζητάτε τα ρέστα! Τενεκέδες ξεγάνωτοι – Να τους χαίρεστε"
Life
| 2022-12-13 19:22:00

Επίθεση στους ψηφοφόρους της Καϊλή! "Μη ζητάτε τα ρέστα! Τενεκέδες ξεγάνωτοι – Να τους χαίρεστε"

του Γεωπόλδου
Επίθεση στους ψηφοφόρους της Καϊλή! "Μη ζητάτε τα ρέστα! Τενεκέδες ξεγάνωτοι – Να τους χαίρεστε"

Δημοσιογράφος του STAR επιτέθηκε σε όσους ψήφισαν την Ευρωβουλεύτρια που πρωταγωνιστεί στο σκάνδαλο QatarGate.

Επίθεση στους ψηφοφόρους της Εύας Καϊλή, το όνομα της οποίας φιγουράρει στο σκάνδαλο QatarGater, έκανε ο Ηλίας Παπανικολάου. Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR «στόλισε» όσους χάρισαν την ψήφο τους στην Ελληνίδα ευρωβουλεύτρια, κατά την προσφιλή του συνήθεια, δηλαδή κατά την αποφώνηση της εκπομπής «Leaders», της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου 2022.

«Η υπόθεση της κυρίας Καϊλή με απασχολεί πολύ ως διευθυντή σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR και ως δημοσιογράφο. Με στενοχωρεί βαθύτατα και θεωρώ, ότι το μαχαίρι πρέπει να μπει στο κόκκαλο. Το μαχαίρι πρέπει να μπει και στο δικό σας κόκκαλο», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Παπανικολάου και συνέχισε λέγοντας:

«Όχι μόνο εκεί στις Βρυξέλλες. Διότι η κυρία Καϊλή είναι δημοφιλέστατη πολιτικός. Και μη μου πείτε, ότι όλοι εσείς που την ψηφίζατε όλα αυτά τα χρόνια πέσατε από τα σύννεφα. Ήταν μία γυναίκα, η οποία συντηρούσε ένα τρομερό lifestyle και εσείς το επικροτούσατε με το σταυρουδάκι σας αυτό το lifestyle.

Οπότε μη ζητάτε ρέστα από τους άλλους, πρώτα από τους εαυτούς σας. Επίσης όλοι σας έχετε έναν φίλο, που δεν ξέρετε πως δραστηριοποιείται στις Βρυξέλλες, με τρία κιλά ζελέ στο μαλλί, με κουστούμια 1500 Ευρώ, που δεν καταλαβαίνετε ποτέ, ποιός του πλήρωνε τα κοστούμια, ποιός του πλήρωνε τα γραφεία, τί δουλειά κάνει, αν ήταν ένας τενεκές ξεγάνωτος ή όχι και τώρα πέφτετε από τα σύννεφα που ουσιαστικά ήταν ντελιβεράδες.

Οι τίμιοι ντελιβεράδες φέρνουν στο σπίτι πίτσα και σουβλάκι και στάζουν ιδρώτα. Αυτοί οι... ντελιβεράδες μαζεύουν από κάτω, σαν τα σκυλιά, τα λεφτά που πέφτουν από τις βαλίτσες».

Και κατέληξε: «Να τους χαίρεστε, γιατί έχετε όλοι κάποιον τέτοιον στον κύκλο σας και όλοι θέλετε, να συναναστρέφεστε με τέτοιους ανθρώπους».

Δείτε την παρέμβασή του Ηλία Παπανικολάου: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags