Ο επιχειρηματίας, έλαβε το βραβείο Τουρισμού, με ιδιαίτερες αναφορές στο πολύτιμο έργο που διεξάγει για την ανάδειξη της Ελλάδας στο εξωτερικό και την προώθηση του τουρισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κος Ανδρεαδάκης έχει επίσης βραβευθεί το 2018 στο St Moritz για το 1ο Οικολογικό Ξενοδοχείο, ενώ ο ίδιος έχει λάβει συγχαρητήρια από 17 Υπουργεία Τουρισμού Παγκοσμίως για το έργο του.

Με θέα το διάσημο κόλπο του Μιραμπέλλο στην Ελούντα και «δεμένο» αρχιτεκτονικά με τον περιβάλλοντα χώρο, το Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel, είναι το πρώτο υψηλής ενεργειακής απόδοσης, οικολογικά πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι του επιχειρηματία την πρώτη ημέρα απόλαυσαν τις εξαιρετικές συνταγές του παγκοσμίου φήμης σεφ Dannie Mira, στο Samurai Sushi Bar & Restaurant, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Οι λάτρεις της Ιαπωνικής κουζίνας γεύτηκαν το σούσι το οποίο είχε ως βάση το ξυδάτο ρύζι (σάρι), το οποίο συνδυάστηκε με θαλασσινά και ψάρια που αποκαλούνται Νέτα.

Την δεύτερη ημέρα, η λύρα και οι παραδοσιακές φορεσιές κυριάρχησαν στο Κρητικό γλέντι που στήθηκε από τον επιχειρηματία για να τιμήσει τους παραβρισκόμενους. Το «αντικριστό», ένας από τις αρχαιότερους τρόπους ψησίματος μύησε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους στη μοναδικότητα της γεύσης του, με τους βοσκούς στις Μαδάρες και τον Ψηλορείτη να χρησιμοποιούν αποκλειστικά αυτή τη μέθοδο για να ψήσουν το κρέας.

Με οδηγό την ανάγκη του επισκέπτη να βιώσει μια αξέχαστη εμπειρία και να απολαύσει χωρίς άγχος τις διακοπές του, οι υπεύθυνοι και το προσωπικό του Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel προσφέρουν όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για μια εμπειρία ζωής.