Ξεχωρίζει για την γεύση της, τη ζύμη της αλλά και τα υλικά που επιλέγουμε ανάλογα τις διατροφικές μας συνήθειες. Η παγκόσμια τάση της vegan διατροφής κερδίζει έδαφος παγκοσμίως μέρα με τη μέρα, αποτελώντας τρόπο ζωής για εκατομμύρια πλέον ανθρώπους, συμβάλλοντας στην μη θανάτωση ζώων και αποτελώντας τεράστιο βήμα για την υγεία των ανθρώπων.


Πλέον υπάρχει στην καθημερινότητα των ανθρώπων η VEGAN ONLY PIZZA όπως ονομάζεται, είναι πεντανόστιμη και λειτουργεί εδώ και μήνες με βάση τον Άγιο Δημήτριο ώστε να είναι κοντά και να τροφοδοτεί το κέντρο της Αθήνας αλλά και τα νότια προάστια. Πρόκειται για μία ομάδα από νεανικό δυναμικό αλλά και καινοτόμες απόψεις για τη ζωή και την διατροφή των Ελλήνων και έχουν ως στόχο να αλλάξουν τις διατροφικές μας συνήθειες  χωρίς όμως συμβιβασμούς στη γεύση.
 

Από το εργαστήριο παρασκευής γευμάτων του μέλλοντος όπως οι ίδιοι το αποκαλούν και δουλεύοντας με πάθος και θετική ενέργεια τροφοδοτούν προς το παρόν, (μιας και έχουν στόχο να επεκταθούν σε όλη την Αττική αλλά και στις επαρχίες), την Αθήνα με προϊόντα που πριν μερικά χρόνια ούτε καν θα φανταζόμαστε ότι μπορεί να παραχθούν και μάλιστα στην Ελλάδα.
 

Ναπολιτάνικη πίτσα με μη ζωικά υλικά όπως χαβιάρι, παρμεζάνα, μοτσαρέλα, κρέμα, γύρος, αλλαντικά και άλλα 100% plant-based πρώτες ύλες. Είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό το να μπορεί κάποιος να απολαμβάνει αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα με μή ζωικά όμως υλικά, που σημαίνει καθόλου χοληστερίνη η οποία είναι υπεύθυνη για καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικά ,κυκλοφοριακά και άλλα προβλήματα υγείας, αλλά και χωρίς να χρειάζεται να θανατώνονται ζώα.
 

Η ομάδα ονομάζεται vego, η πιτσαρία vegan only pizza και είναι από τις πρώτες παγκοσμίως κινήσεις τέτοιου είδους και με Ελληνική μάλιστα σφραγίδα. Το μενού τους, η επικοινωνία για παραγγελίες, take away αλλά και κρατήσεις για τα λιγοστά τραπέζια στο εργαστήρι μη ζωικής διατροφής όπως το αποκαλούν βρίσκεται στους ιστότοπους vego.gr και veganonlypizza.com.