Οι φίλοι του fine dining θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τρία special πιάτα του Pelagos στο πλαίσιο του Taste of Athens, του μεγαλύτερου και πιο νόστιμου γαστρονομικού event της Ελλάδας, που επιστρέφει φέτος στην καρδιά του καλοκαιριού.

Βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin, το Pelagos προσφέρει μια σύγχρονη προσέγγιση στο fine dining, χρησιμοποιώντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Μεσόγειος κάθε εποχή. Το menu του Pelagos στο φετινό Taste of Athens περιλαμβάνει τα παρακάτω πιάτα:

ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΣΤΡΕΙΔΙ

Crisp ρυζιού με φύκι, ταρτάρ σκουμπρί και αφρός στρειδιού (6€)

HOT DOG ΨΑΡΙΟΥ

Λουκάνικο από φαγκρί, μαγιονέζα με άνηθο, πίκλα αγγουριού και shallots (6€)

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΟΝΟΥ

Ψητό σουβλάκι τόνου μέσα σε πίτα από φιστίκι και δάφνη, με κρέμα γιαουρτιού με yuzu και κολοκυθάκι (9€)

Λίγα λόγια τον chef του Pelagos:

Γεννημένος στη Ρώμη, ο chef Luca Piscazzi ήξερε ότι ήθελε να γίνει chef από παιδί, όταν ξεκίνησε να βοηθά τη γιαγιά του στην κουζίνα. Χαμηλών τόνων, αλλά και καινοτόμος που του αρέσει να πειραματίζεται, ο Luca εστιάζει στην ανάδειξη της πλούσιας γεύσης, των αρωμάτων και των διαφορετικών υφών των εποχιακών συστατικών, διασφαλίζοντας παράλληλα πως οι επισκέπτες του αναγνωρίζουν αμέσως αυτό που γεύονται και βρίσκεται στο πιάτο τους.

Το εστιατόριο Pelagos λειτουργεί Τρίτη με Σάββατο, 19:00-22:00. Για κρατήσεις καλέστε στο +30 210 890 1190 ή επικοινωνήστε με το email [email protected]