Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 23/9), η γαλάζια ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει τις διπλάσιες προμήθειες για την εβδομάδα, καθώς η Ιωάννα Μπακάση αποδείχθηκε πιο δυνατή στον αναγραμματισμό και πήρε τη νίκη μέσα από τα χέρια του Γεράσιμου Φιλιππάκου, στην πρώτη Δοκιμασία Προμηθειών.

Η πράσινη ομάδα, όμως, κατάφερε να «δαμάσει» τις φλόγες και να υπερισχύσει στην πρώτη Δοκιμασία Ασυλίας. Η Σόνια Παπλεκάι, ως αρχηγός της χαμένης ομάδας, κλήθηκε να υποδείξει τον πρώτο μονομάχο. Στο συμβούλιο, που ακολούθησε, αποφάσισε να πάει κόντρα στο «θέλω» της ομάδας, επιλέγοντας τελικά τον Νίκο Κωβαίο.

Απόψε, Τρίτη 24/9, μετά την ένταση που προκλήθηκε στη γαλάζια ομάδα με αφορμή τις δουλειές, αλλά και το χθεσινό συμβούλιο, τα μέλη της προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους. Ο Νίκος Κωβαίος κατεβαίνει στον φράχτη, που χωρίζει τις δύο ομάδες και ζητάει να μιλήσει με τους πράσινους για ό,τι μεσολάβησε. Τι έχει να πει για όλα αυτά η πράσινη ομάδα;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες στην πρώτη Δοκιμασία Επάθλου. Το όνομα αυτής; «Θα τα βρούμε στη μέση». Οι παίκτες  χωρίζονται σε ζευγάρια και καλούνται να συνεργαστούν, για να συμπληρώσουν έναν πίνακα με 49 σύμβολα. Η ταχύτητα, η ψυχραιμία και κυρίως η καλή επικοινωνία μεταξύ των ζευγαριών θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Ποιο θα είναι άραγε το έπαθλο;

Την επόμενη ημέρα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας συστήνει τον επιστάτη της Φάρμας, που δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Τζόρβα! Με την πολύτιμη εμπειρία του τόσο στα γήπεδα όσο και στα χωράφια, ο Αλέξανδρος φέρνει μια μοναδική προσέγγιση στον ρόλο.  Θα επιβλέπει  και θα ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής στη Φάρμα. Εκτός από τις καθημερινές εργασίες, κάθε εβδομάδα θα αναθέτει στις δύο

ομάδες μια αποστολή, που θα καλούνται να φέρουν εις πέρας και θα τους εξασφαλίσουν πολύτιμες πρώτες ύλες και ξεχωριστά έπαθλα. Οι αποστολές αυτές θα έχουν και διαγωνιστικό χαρακτήρα και η ομάδα που θα εκτελεί την αποστολή πιο αποτελεσματικά θα φεύγει με «γεμάτα» χέρια.

Μετά την πρώτη γνωριμία, ο Αλέξανδρος επιθεωρεί τα μποστάνια και τον στάβλο και καθοδηγεί τους παίκτες, ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για την επιβίωση τους.

Η μέρα συνεχίζεται με δουλειές και για τις δύο ομάδες, όμως για την ομάδα που έχασε το σπίτι, οι δυσκολίες γίνονται ακόμα πιο εμφανείς.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας είναι ο επιστάτης της Φάρμας!

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που μεγάλωσε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και διέπρεψε σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποφάσισε στα 33 του χρόνια να κρεμάσει οριστικά τα γάντια του τερματοφύλακα, για εκείνα του αγρότη! Δημιούργησε από το μηδέν το Κτήμα Τζόρβα, το οποίο περιλαμβάνει ελαιόδεντρα, ελιά Καλαμών και οινοποιήσιμες ποικιλίες σταφυλιού. Με τις σημαντικές γνώσεις, που του έχει δώσει η καθημερινή ενασχόλησή του με τη φύση, ο Αλέξανδρος θα καθοδηγήσει τους παίκτες στις δραστηριότητες της Φάρμας, παρέχοντας απαραίτητες πρακτικές συμβουλές. Ως επιστάτης της Φάρμας, θα είναι αυστηρός όταν πρέπει, αφού μέλημά του είναι οι επίδοξοι αγρότες να διεκπεραιώνουν σωστά τις εργασίες που σχετίζονται με τη φροντίδα των ζώων και των καλλιεργειών, ώστε να έχουν παραγωγή και επάρκεια αγαθών για τη διατροφή τους. Αλλά και να διδαχθούν την αξία και την ομορφιά της αγροτικής ζωής, απολαμβάνοντας τα αγαθά των κόπων τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Αλέξανδρο Τζόρβα

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας ιδιαίτερα αγαπητός στο φίλαθλο κοινό, γεννήθηκε και  μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πρώην  διεθνής ποδοσφαιριστής πέρασε όλη τη ζωή του στα γήπεδα, ξεκινώντας να παίζει ποδόσφαιρο από τα 6 του χρόνια. Στα 9 του, εντάχθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου πέρασε όλη την παιδική του ηλικία, και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, με την οποία κατέκτησε σημαντικούς τίτλους.  Έπαιξε ποδόσφαιρο σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπως στην Ιταλία σε Παλέρμο και Τζένοα, και έκλεισε την καριέρα του στην Ινδία, σε μια φανταστική εμπειρία ζωής. Επίσης, συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα, εκπροσωπώντας την σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και δυο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.  Στα 33 του χρόνια, άφησε πίσω του την καριέρα του στα γήπεδα για να αφοσιωθεί στην  οικογένειά του και την αγροτική ζωή. Το 2016 άρχισε να δημιουργεί, κυριολεκτικά από το μηδέν, το Κτήμα

Τζόρβα και σήμερα, 8 χρόνια μετά, έχει 200 στρέμματα γης με ελαιόδεντρα και ελιά Καλαμών, καθώς  και οινοποιήσιμες ποικιλίες σταφυλιού για την παραγωγή οίνου. Παράλληλα με τις καλλιέργειες, τα τελευταία δύο χρόνια έχει κυκλοφορήσει στην αγορά τα προϊόντα του Κτήματος, όπως το ελαιόλαδο και την ελιά Καλαμών.

ΦΑΡΜΑ

Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας

Αρχισυνταξία: Κατερίνα Παππά

Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης

Σκηνοθέτης- Project Manager: Βασίλης Βασιλειάδης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μουρίκης 

Oργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος

Σκηνογράφος: Βασίλης Μπάλτσας

Παραγωγός:  Star Channel

Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

#FarmaGR #StarChannelTV

https://twitter.com/FarmGreece

https://www.youtube.com/@FarmGreece

https://www.facebook.com/farmgreece

https://www.tiktok.com/@farmgreece

https://www.star.gr/tv/psychagogia/farma

https://www.star.gr/tv/press-room/