Facebook Pixel Sportdog.gr | Το Sportdog είδε Manowar και στέγνωσε από το headbanging! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2019-06-15 23:54:00

Το Sportdog είδε Manowar και στέγνωσε από το headbanging! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το Sportdog είδε Manowar και στέγνωσε από το headbanging! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερή βραδιά στην Πλατεία Νερού!

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019. Οι Manowar εμφανίζονται στην Πλατεία Νερού στο πλαίσιο του Release Athens Festival και φέρνουν το σύμπαν πάνω κάτω. Χιλιάδες Manowarriors απόλαυσαν το αγαπημένο τους συγκρότημα, το οποίο χάρη στο πύρινο σόου που παρουσίασε, τη μία ώρα και σαρανταπέντε λεπτά που έπαιξε, μετονόμασε το χώρο σε πλατεία φωτιάς.

Απίστευτα εφέ, πολεμιστές, σημαίες και πάνω απ' όλα η μουσική των Manowar έδωσαν στο κοινό μία απίστευτη, χορταστική γεύση από heavy metal με επικές διαστάσεις. Ο Έρικ Άνταμς με τις κορώνες του έκανε τη φωνή του να ακουστεί μέχρι την Κρήτη και το μπάσο του Τζόι Ντι Μάιο ξεσήκωσε τσουνάμι στον φαληρικό κόλπο.

Επική ήταν η ομιλία του αρχηγού του συγκροτήματος, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με το φιλελληνικό πνεύμα του. «Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων! Οι Έλληνες και αυτοί που θέλουν να γίνουν σαν τους Έλληνες», είπε και έσβησε τη δίψα του πίνοντας μπύρα Heineken, η οποία ήταν ο μεγάλος χορηγός του φεστιβάλ, στο τέλος του οποίου μοιράστηκαν γαλόνια από τη μπύρα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στους metalheads, οι οποίοι ήθελαν κάτι δροσιστικό και συνάμα γευστικό, για να ενυδατωθούν, από το στέγνωμα, το οποίο τους οδήγησε το ατελείωτο headbanging!

Το Sportdog είδε Manowar στην πλατεία νερού και γούσταρε Πάρτε μία γεύση από Manowar και το τραγούδι “Warriors of the world”:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags