Facebook Pixel Sportdog.gr | Yellow Korner x Bleecker & Love X-Mas Pop Up Party
Life
| 2019-12-18 00:15:00

Yellow Korner x Bleecker & Love X-Mas Pop Up Party

Sportdog Team
Yellow Korner x Bleecker & Love X-Mas Pop Up Party

Η νέα γκαλερί της YellowKorner στην Κηφισιά, μια από τις 103 γκαλερί σε όλο το κόσμο, «παντρεύει» σε ένα Xmas Pop Up Event, την Limited Edition Photography με την Bleecker & Love μέσα από τα μοναδικά της σχέδια σε τσάντες, νεσεσέρ και αξεσουάρ.

Η YellowKorner προσφέρει παγκοσμίως limited edition photography, με πάνω από 380 βραβευμένους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι Slim Aarons, Oliviero Toscani, Laurent Dequick, Pedro Jarque Krebs, Maria Svarbova, Aurelien Villette, Mathieu Richard, John Wright, Damien Dufresne, Nicolas Bets.

Οι συμμετοχές τους και οι διακρίσεις τους  στα National Geographic awards, Διεθνής Βραβεία Φωτογραφίας (IPA), The Guardians, Leica, Playboy, Elle, Madame Figaro, NASA, Vogue, κ.α.

Το βασικό στοιχείο της Bleecker & Love είναι η εμμονή της τελειότητας, της κομψότητας και της πρακτικότητας. Από τις γαλαζοπράσινες θάλασσες των ελληνικών νησιών μέχρι τους δρόμους του Παρισιού, εγχέεται με χρώμα και ύφος.


H YellowKorner έχει γίνει θεσμός και στην Ελλάδα. Η YellowKorner Photography, μετά από 2 χρόνια λειτουργίας στην Ελληνική αγορά έχει καταφέρει να προσελκύει το ενδιαφέρον όλων μας. Με βασικό στοιχείο τον μινιμαλισμό και τη διάθεση των έργων σε περιορισμένα αντίτυπα, η YellowKorner κορυφώνεται στον χώρο της τέχνης. Η πρώτη γκαλερί της YellowKorner στην καρδιά της πόλης στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης στο Μοναστηράκι, γνώρισε μεγάλη αγάπη από τους λάτρεις της φωτογραφίας.

YELLOW KORNER ATHENS

Αγιας Ειρήνης 15, Αθήνα,

210 32 47 128

www.yellowkorner.com

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags