Facebook Pixel Sportdog.gr | Κέφι και παιδικά χαμόγελα έκλεψαν την παράσταση στην κοπή πίτας της ALUMINCO στο Κτήμα 28
Life
| 2020-01-29 04:53:00

Κέφι και παιδικά χαμόγελα έκλεψαν την παράσταση στην κοπή πίτας της ALUMINCO στο Κτήμα 28

Sportdog Team
Κέφι και παιδικά χαμόγελα έκλεψαν την παράσταση στην κοπή πίτας της ALUMINCO στο Κτήμα 28

Μια διαφορετική εκδήλωση διοργάνωσε η πρωτοπόρος βιομηχανία αλουμινίου ALUMINCO για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς και τη κοπή πίτας για τους ανθρώπους της και τις οικογένειες τους.

Το Σάββατο 25/1 στο Κτήμα 28 στήθηκε ένα μαγευτικό σκηνικό για την πρεμιέρα του Full ALUMINCO Family Day, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία αφενός να γιορτάσουν με χορό και πολύ κέφι τον ερχομό της νέας χρονιάς αλλά αφετέρου να ζήσουν το πιο… ευφάνταστο σενάριο δημιουργικών απασχολήσεων και δραστηριοτήτων.

Τους καλεσμένους υποδέχονταν με χαμόγελα και ευχές η οικογένεια Καρρά ενώ το παρών έδωσαν τόσο ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αργύρης Καρράς όσο και ο επίτιμος πρόεδρος κ. Θεόδωρος Καρράς που φέτος έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Ο Αργύρης Καρράς απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους "έκλεισε" την σύντομη ομιλία με ένα δυνατό σύνθημα: " Βρισκόμαστε δυναμικά στο παρόν και ετοιμάζουμε το ίδιο δυναμικά και με αισιοδοξία το μέλλον… η νέα δεκαετία μας ανήκει!" είπε και άπαντες ξεσηκώθηκαν σε χειροκροτήματα ενώ ο κ. Θεόδωρος Καρράς φορτισμένος συγκινησιακά υποστήριξε μεταξύ άλλων: "Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά. Είμαστε μέρος της ιστορίας της ALUMINCO και για αυτό τον λόγο θα πρέπει και εμείς από την πλευρά μας να γράψουμε κάτι σε αυτήν".

Οι λαμπερές και όλο νόημα ευχές στο ειδικό Wish Board, τα αναμνηστικά, οι τυχεροί που κέρδισαν τα υπέροχα δώρα της κλήρωσης, οι υπέροχες λιχουδιές του κτήματος 28 και οι εξαιρετικές κατασκευές στις οποίες επιδόθηκαν οι λιλιπούτειοί φίλοι μας, δημιούργησαν στο σύνολο τους μια αξέχαστη εμπειρία Full ALUMINCO, διασκεδαστική αλλά ταυτόχρονα και εκπαιδευτική για τη σημασία της οικογένειας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags