Quantcast
27/08/20 - 20:56

Έτσι θα φτιάξεις την τελειότερη μπριζόλα! Πως θα την κρατήσεις τραγανή έξω και ζουμερή μέσα

Sportdog Team
Έτσι θα φτιάξεις την τελειότερη μπριζόλα! Πως θα την κρατήσεις τραγανή έξω και ζουμερή μέσα
2.938views



Μία από τις μεγαλύτερες foodie απολαύσεις είναι μια περιποιημένη μπριζόλα. Ειδικά αν είναι τραγανή απ’ έξω και τρυφερή από μέσα μπορεί να κατακτήσει επάξια την κορυφή της λίστας με τα αγαπημένα μας πιάτα.

Κι όμως τελικά μπορούμε να απολαύσουμε το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς να πληρώσουμε μια περιουσία σε κάποιο ακριβό κρεατοφαγικό εστιατόριο.

Σύμφωνα με το olivemagazine.gr, το μυστικό κρύβεται στην τεχνική «reverse sear» ή αλλιώς στο «αντίστροφο τσουρούφλισμα».

Τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε δηλαδή; Ξεκινάμε ψήνοντας την μπριζόλα κανονικά στο φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία (100-150 βαθμούς Κελσίου). Στη συνέχεια, τη τοποθετούμε σε ένα τηγάνι για να καψαλιστεί η εξωτερική της επιφάνεια και να δημιουργηθεί μια λαχταριστή και τραγανή κρούστα. Μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε στο πιάτο μας την πιο απολαυστική μπριζόλα, που λιώνει στο στόμα! Τέλειο;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ