Facebook Pixel Sportdog.gr | Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Κρητικού καλλιτέχνη, Ανδρέα Δερμιτζάκη!
Life
| 2021-10-17 04:33:00

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Κρητικού καλλιτέχνη, Ανδρέα Δερμιτζάκη!

Sportdog Team
Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Κρητικού καλλιτέχνη, Ανδρέα Δερμιτζάκη!

Με ένα νέο τραγούδι, που κλέβει την παράσταση από το πρώτο άκουσμά του, επιστρέφει δισκογραφικά ο Ανδρέας Δερμιτζάκης.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης από την Κρήτη μάς παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Ξεχρέωσε με», στο οποίο η Πέγκυ Καραμπάτου υπογράφει τους στίχους και ο ίδιος ο ερμηνευτής τη μουσική.

Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης, με συντροφιά το αγαπημένο του λαούτο, μας ταξιδεύει σε νέα μουσικά μονοπάτια που συνδέουν διάφορα είδη μουσικής, με στοιχεία από την Κρήτη, τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε!

Η αστείρευτη αγάπη του Ανδρέα για την μουσική, ξεκίνησε στην παιδική του ηλικία και πλέον τα τραγούδια και οι μελωδίες του είναι ο τρόπος που εκφράζει όσα θέλει να πει.

 

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Δερμιτζάκη

Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τζερμιάδο, στο Οροπέδιο Λασιθίου και η πρώτη του επαφή με την μουσική ήταν μέσα από την οικογένειά του, καθώς ο πατέρας του έπαιζε μπουζούκι. Σε ηλικία μόλις 7 ετών, ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική και κάπως έτσι, με σταθερά βήματα, μπήκε στο μαγικό κόσμο του πενταγράμμου με πρώτους θεατές την οικογένειά του!

Από το 2012, ο Ανδρέας ξεκίνησε τις live εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά και κοινωνικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο, η αγάπη του για τη μουσική ωρίμασε και αποφάσισε να μπει δυναμικά στον χώρο της δισκογραφίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags