Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτά θα δούμε στο Kitchen Lab του Alpha με τον Άκη Πετρετζίκη το Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 16:40
Life
| 2021-11-05 19:40:00

Αυτά θα δούμε στο Kitchen Lab του Alpha με τον Άκη Πετρετζίκη το Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 16:40

Sportdog Team
Αυτά θα δούμε στο Kitchen Lab του Alpha με τον Άκη Πετρετζίκη το Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 16:40

Συνταγές εύκολες αλλά ιδιαίτερες προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 06 και την Κυριακή 07 Νοεμβρίου, στις 16:40, συνταγές οι οποίες με την καθοδήγησή του γίνονται συναρπαστικές.

Χτένια σοτέ με μους αβοκάντο, ένα ορεκτικό που θα σας καταπλήξει, ανοίγει το μενού του Σαββάτου. Το  κυρίως γεύμα κινείται σε παραδοσιακά μονοπάτια, αφού προτείνει ένα κλασικό λαδερό, το σπανακόρυζο, το οποίο ο Άκης το φτιάχνει κοκκινιστό και το σερβίρει με λεμόνι, φέτα, ελαιόλαδο, πιπέρι και ρίγανη. Για γλυκό έρχεται μια vegan συνταγή, ένα γιαούρτι με γάλα καρύδας, που είναι πεντανόστιμο και θα σας αρέσει είτε ακολουθείτε συγκεκριμένο πλαίσιο διατροφής, είτε όχι.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab», που  μας ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο, για να ενώσουμε συνήθειες και να αποδείξουμε πως το φαγητό και το χαμόγελο έχουν τη δική τους γλώσσα, κατανοητή από όλους.

Για ορεκτικό παρουσιάζει  vegetarian hot dogs, για να φέρει μια «αμερικανιά» με την σύγχρονη ματιά διατροφής μέσα στο σπίτι μας, αφού τα παρουσιάζει στην vegan εκδοχή τους, αντικαθιστώντας το λουκάνικο από κρέας με λουκάνικο από μανιτάρια, φακές και πολλά ακόμα συστατικά που συνδυάζονται τέλεια. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης προτείνει ένα poke bowl, μια συνταγή κατευθείαν από την Χαβάη, απόλυτα healthy, πρωτότυπη, ιδανική για ένα light γεύμα για όσους προσέχουν τη διατροφή τους αλλά και πολύ λαχταριστή για όσους δεν το κάνουν. Για τελευταία συνταγή της ημέρας, ο αγαπημένος μας σεφ φτιάχνει ρολάκια κανέλας, το πιο εύκολο σνακ, για πρωινό και γλυκό, αφού με 5 μόλις υλικά θα σερβίρει τα cinnamon rolls όπως τα ξέρουμε, ενώ στο τέλος απλώνει λευκή κουβερτούρα.

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags