Facebook Pixel Ζέτα Μακρυπούλια - Ρουκ Ζουκ: Άφωνη η Μακρυπούλια με παίκτρια του Ρουκ Ζουκ - Αποκάλυψε το... σπάνιο ταλέντο της με τους άνδρες! (Vid)
Life
| 2022-04-11 11:31:00

Άφωνη η Μακρυπούλια με παίκτρια του Ρουκ Ζουκ - Αποκάλυψε το... σπάνιο ταλέντο της με τους άνδρες!

Sportdog Team
Άφωνη η Μακρυπούλια με παίκτρια του Ρουκ Ζουκ - Αποκάλυψε το... σπάνιο ταλέντο της με τους άνδρες!

Η εντυπωσιακή ξανθιά είχε έναν μοναδικό διάλογο με την παρουσιάστρια του γνωστού παιχνιδιού, η οποία έμεινε με αρκετές απορίες μετά τα όσα άκουσε.

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του Ρουκ Ζουκ γνωρίσαμε μια νέα ομάδα που πήγε στο παιχνίδι για να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές.

Μια κοπέλα όμως τράβηξε το ενδιαφέρον της Ζέτας Μακρυπούλια καθώς της είπε ότι μπορεί να βρει τους πάντες από τα Social Media χωρίς να να ξέρει το όνομά τους.

Στην συνέχεια εξήγησε στην Ζέτα Μακρυπούλια πως το κάνει με την παρουσιάστρια να μένει άφωνη...

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

 

 

Ξέφυγαν οι κυρίες στο Ρουκ Ζουκ - "Το παλαμάρι του..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο τελευταίο επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ, δύο νέες ομάδες έκαναν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι. Και οι δύο αυτές ομάδες αποτελούνταν από φίλους και συναδέλφους οπότε το κλίμα από την αρχή ήταν κάπως χαλαρό.

Έτσι λοιπόν όταν έφτασε η ώρα να περιγράψει η μια ομάδα την λέξη «ο βαρκάρης», το μυαλό της παίκτριας πήγε αμέσως στο πονηρό με την Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και τις υπόλοιπες παίκτριες να... λύνονται στο γέλιο!

Πώς και γιατί έφτασαν στο… παλαμάρι του βαρκάρη; Και γιατί το είχαν κάνει πρόβα;

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

Απίστευτη περιγραφή για τον στοματικό έρωτα στο Ρουκ Ζουκ - "Δαγκώθηκε" η Ζέτα Μακρυπούλια (Vid)

Ρεσιτάλ έδωσε μία νέα ομάδα στο Ρουκ Ζουκ, όπου κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές του παιχνιδιού και για να τους νικήσουν, έκαναν τα πάντα!

Οι νέοι παίκτες κλήθηκαν από την Ζέτα Μακρυπούλια να περιγράψουν την λέξη «κλαρίνο», το πνευστό μουσικό όργανο και… έδωσαν ρέστα.

Όλα κυλούσαν καλά και ήρεμα μέχρι να φτάσουν στον τελευταίο παίκτη και τότε όλα... στράβωσαν σε σημείο τέτοιο που η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματικά δεν το περίμενε και μάλιστα όπως η ίδια είπε, έκανε και ώρα να το χωνέψει!

Δείτε την περιγραφή για το κλαρίνο και τον στοματικό έρωτα:

Το λάθος στο Ρουκ Ζουκ που ξέφυγε στο μοντάζ και… κάρφωσε την παραγωγή - "Πάγωσε" η Ζέτα (Vid)

Στο επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ της Πέμπτης οι Πρωταθλητές «Τα Πινέλα» έκαναν την 5η και τελευταία τους εμφάνιση καθώς πλέον συμπλήρωσαν τον ανώτατο αριθμό συμμετοχών. Ένας από τους παίκτες όμως δεν πρόσεξε καλά τα λόγια του και εξέθεσε την παραγωγή του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια στην αρχή του επεισοδίου μας έλεγε ότι έχει περάσει μια ολόκληρη μέρα από το προηγούμενο επεισόδιο και ότι σήμερα είναι Πέμπτη, όταν έφτασε η ώρα του καλωσορίσματος, εκείνος είπε ότι απλά «πέρασε λίγη ώρα» από την τελευταία φορά που έπαιξαν στο Ρουκ Ζουκ!

Πώς έγινε το… μπέρδεμα; Όπως είναι γνωστό, τα επεισόδια γυρίζονται μαζεμένα τρία και τέσσερα μέσα σε μία ημέρα και εμείς απλά τα βλέπουμε μέσα σε μία εβδομάδα.

Δείτε το απόσπασμα...

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags