Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΑΣΜΟΣ – Αυτά θα δούμε την επόμενη εβδομάδα
Life
| 2022-09-23 17:00:00

ΣΑΣΜΟΣ – Αυτά θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

ΣΑΣΜΟΣ – Αυτά  θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Περιλήψεις των επεισοδίων  (05-07) του «Σασμού», τα οποία θα προβληθούν  την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, στις 21:00.

 

*Την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου τα επεισόδια του «Σασμού» προβάλλονται, κανονικά στην ώρα τους, στις 21:00.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 05

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα  του Μαθιού. Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανόλη, αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του. Την ίδια στιγμή ο Μανόλης έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ ο παπάς κάνει άλλη μια προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη…

Τετάρτη 28  Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 06

Η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζει το χωριό. Ο Μαθιός καταρρακώνεται με την συνειδητοποίηση ότι η Καλλιόπη έχει κάνει τον φόνο, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην αλήθεια. Παράλληλα η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη. Ο Μανόλης εμφανίζεται στην αστυνομία για να δώσει την κατάθεσή του, ενώ η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Την ίδια στιγμή, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται, και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται στο δρόμο του. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, που θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια... Η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε…

Πέμπτη  29  Σεπτεμβρίου -  Επεισόδιο 07

Ο Παύλος αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αστέρης έχει μια εκρηκτική συνάντηση με την Αργυρώ, η οποία θα επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας του. Καθώς το νέο για την ομολογία της Καλλιόπης φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό, η Μαρίνα προσπαθεί να βάλει φρένο στον θυμό της Αργυρώς. Ο Μαθιός από την άλλη, παρά τη χαρά της Βασιλικής και του Νικηφόρου για την απελευθέρωσή του, σηκώνει ένα βάρος.  Την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο σπίτι το μεγάλο μυστικό: Είναι ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags