Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάνος Μιχαλόπουλος: "∆εν έγινα δέσμιος της εικόνας μου" - Η μοναδική φωτογραφία του από σήμερα!
Life
| 2022-03-30 15:37:00

Πάνος Μιχαλόπουλος: "∆εν έγινα δέσμιος της εικόνας μου" - Η μοναδική φωτογραφία του από σήμερα!

Sportdog Team
Πάνος Μιχαλόπουλος: "∆εν έγινα δέσμιος της εικόνας μου" - Η μοναδική φωτογραφία του από σήμερα!

"Με ενδιέφερε πάντα να έχω καλές σχέσεις με τους συναδέλφους μου. Καμιά φορά πηγαίνω στον ΣΕΗ και, μόλις με αντικρίζουν, βλέπω την αγάπη τους"

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος μετά από καιρό μίλησε δίνοντας συνέντευξη στον Νίκο Νικόλιζα και την Espresso. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρόλο που έπαιξε η εικόνα του στην καριέρα αλλά και στις βιντεοκασέτες.

«Έτσι έλεγαν, έτσι λένε. Αυτό ας το κρίνουν άλλοι και είναι εντελώς υποκειμενικό. Ευτυχώς δεν σκλαβώθηκα από αυτό το πράγμα.

∆εν έγινα δέσμιος της εικόνας μου. Εμένα, ας πούμε, με ενδιέφερε πάντα να έχω καλές σχέσεις με τους συναδέλφους μου. Καμιά φορά πηγαίνω στον ΣΕΗ και, μόλις με αντικρίζουν, βλέπω την αγάπη τους. Σε όλη μου τη διαδρομή αυτό έδωσα: μόνο αγάπη
για τους συναδέλφους μου και τίποτα άλλο.

 

∆οξάζω τον Θεό, γιατί συναναστράφηκα υπέροχους συναδέλφους. Από τη Λαμπέτη, την Καρέζη, τον Κακογιάννη και τον ∆αλιανίδη, μέχρι το φιλαράκι μου τον Σωτήρη Μουστάκα. Έτσι έζησα τη ζωή μου και από όλους αυτούς έμαθα σπουδαία πράγματα».

Όσο για το αν έχει αποποιηθεί, όπως πολλοί συνάδελφοί του, κάποιες κινηματογραφικές παραγωγές οι οποίες ήταν την εποχή της βιντεοκασέτας είπε: «Καθένας λειτουργεί σύμφωνα με τα “πιστεύω” του και τα “θέλω” του.

 

∆εν σκέφτονται όλοι το ίδιο στη ζωή. Αν κάποιος απαρνήθηκε μια δουλειά και το μετάνιωσε εκ των υστέρων, θα είχε τους λόγους του».

Η φωτογραφία τραβήχτηκε φέτος και τη δημοσίευσε στο προφίλ του ο παραγωγός του ΣΚΑΙ Ηλίας Βασίλογλου που τον συνάντησε τυχαία.

 

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags