Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στο διαδίκτυο - Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του MadClip - Τελευταίος πριν φύγει από τη ζωή
Life
| 2022-04-29 12:55:00

Χαμός στο διαδίκτυο - Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του MadClip - Τελευταίος πριν φύγει από τη ζωή

Sportdog Team
Χαμός στο διαδίκτυο - Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του MadClip - Τελευταίος πριν φύγει από τη ζωή

«Money and drugs can’t live in poverty» η ονομασία του τελευταίου δίσκου του πριν πεθάνει.

Κυκλοφορεί το τελευταίο άλμπουμ του Madclip πριν πεθάνει με ονομασία ίδια με αυτή του καλλιτεχνικού του ονόματος. Δηλαδή «Money and drugs can’t live in poverty».

Είναι ένας φόρος τιμής στον ίδιο και το πλούσιο μουσικό του έργο το οποίο μοιράζονται η οικογένεια και οι φίλοι του με όλους όσοι αγάπησαν τον ίδια και τη δουλειά που έκανε.

 

 

Ο δίσκος που κυκλοφορεί διαδικτυακά περιλαμβάνει 17 κομμάτια. Executive producing από τον Skive, στον οποίο και εμπιστευόταν πάντα τον ήχο του ο γνωστός καλλιτέχνης. Artwork από τον Sake.

Το άλμπουμ εμπεριέχει ορισμένα solo κομμάτια όπως τα: «Rockstar», «Brookie» και «Coupe». Επίσης, υπάρχουν τραγούδια, όπως τα «Kawasaki», «Nani», «Chit Chat», «Parto Habari» και «Streets», συνεργασίες του Mad Clip με συναδέλφους του που αποτελούσαν τη φιλική και επαγγελματική οικογένειά του, όπως οι Light, FY, Rack, Thug Slime, Dj Stephan, BeTaf Beats, Fly Lo, Strat, Display, Muneylord, Mike G, Redface, Billy Sio και Justodd Beats.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags