Η γνωστή παρουσιάστρια στα 47 της και μετά από δύο εγκυμοσύνες διατηρεί κορμί «φέτες» καθώς γυμνάζεται καθημερινά και ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής.

Εύκολα θα την περνούσε κάποιος για γυμνάστρια με τόσο γυμνασμένο σώμα ωστόσο πρόκειται για κυρία της τηλεόρασης και δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Λάσπα. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το πέρασε στη Σέριφο όπου ο σύζυγός της διατηρεί beach bar.

«Όντως έχασα τη φόρµα µου όταν σταµάτησα την κολύµβηση, µετά από 12 χρόνια σκληρών και ασταµάτητων προπονήσεων για τις απαιτήσεις του πρωταθλητισµού. Δούλευα πολύ στη συνέχεια, χωρίς να κάνω καµία συντήρηση…

Το 2002 «αναδιοργανώθηκα», γιατί δεν είχα συνηθίσει να βλέπω το σώµα µου αγύµναστο. Και σε µια σεζόν πέτυχα να έχω ενδεχοµένως και καλύτερο κορµί απ’ ό,τι πριν. Αυτό το αποτέλεσµα συντηρώ, µε κάποια συστηµατικότητα.

Αγαπώ τους θηλυκούς σωµατότυπους µε τις ωραίες καµπύλες. Αυτό δεν σηµαίνει ότι ενδείκνυται να κουβαλάς και περιττό λίπος, που συνεπάγεται πολλά και για την υγεία σου.

Από την άλλη, οι κοιλιακοί που διαγράφονται χρειάζονται πολλές στερήσεις. Το πρωταρχικό ρόλο τον παίζει η διατροφή και ακολουθεί η γυµναστική», είχε πει σε συνέντευξή της.

Πηγή: espressonews.gr