Facebook Pixel Σάσα Μπάστα: Χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση - Η Σάσα Μπάστα σε εκπομπή του ΣΚΑΪ με σούπερ μίνι (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-07-13 09:40:00

Χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση - Η Σάσα Μπάστα στον ΣΚΑΪ με σούπερ μίνι - Όλα... έξω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση - Η Σάσα Μπάστα στον ΣΚΑΪ με σούπερ μίνι - Όλα... έξω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκρηκτική τραγουδίστρια με προσόντα μοναδικά και ιδιαίτερα εντυπωσιακά, τα οποία αναδεικνύει με ότι πιο μικροσκοπικό σε ύφασμα κυκλοφορεί, ίσα ίσα για να καλύπτει τα επίμαχα…

Με ένα μοναδικό και υπέροχο κορμί, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μοντέλα που κοπιάζουν για το αποτέλεσμα που η Σάσα απλά διαθέτει, από όποια οπτική κι αν το δεις …

Κάνει θεαματικές εξόδους κι ακόμα πιο μοναδικές εισόδους σε πλατό εκπομπών, μοιράζοντας απλόχερα υπογλώσσια και εγκεφαλικά…δύο σε ένα!

Η κούκλα Σάσα,η αλήθεια είναι πως ότι κι αν φορέσει, δείχνει απλά  εκθαμβωτική με τις αψεγάδιαστες αναλογίες να προκαλούν ίλιγγο…και φυσικά η κάθε τηλεοπτική παρουσία της καυτής Σάσας, “κοκκινίζει” τα μηχανάκια της AGB …

Γιατί ποια άλλη θα τολμούσε να εμφανιστεί σε πρωινή προς μεσημεριανή εκπομπή με ένα μικροσκοπικό ροζ φόρεμα -υπερπαραγωγή – και απλά να είναι απολύτως άνετη με αυτό…

Δείτε την  καυτή εμφάνιση που χτύπησε κόκκινο στην AGB

 

 
Σάλος με το ερασιτεχνικό της ΒΙΝΤΕΟ: Η Σάσα Μπάστα χοροπηδάει στην πίστα χωρίς εσώρουχα!

Όσοι είσαστε κάποιας ηλικίας επικίνδυνης για την υγεία σας, καλό είναι να έχετε υπογλώσσια δίπλα σας όταν θα δείτε το βίντεο κόλαση που έδωσε η Σάσα Μπάστα στην δημοσιότητα.

Η ξανθιά καλλονή τραγουδίστρια έχει κέφια και κάνει τα πάντα για να μας ανεβάσει την διάθεση και όχι μόνο με τα σωματικά της προσόντα τα οποία αυτή την φορά έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και αποφασίζουν να βγάλουν μάτια!

Η Σάσα ανέβασε ένα βίντεο στο story της, απο κάποιες πρόβες που κάνει φορώντας ανάλαφρη αθλητική περιβολή με το μπουστάκι της να καλύπτει τα προσόντα της, χωρίς όμως να φοράει σουτιέν.

Όπως καταλαβαίνεται απο την περιγραφή αυτό που πρόκειται να δείτε θα σας ανεβάσει την διάθεση και ότι άλλο μπορεί, αφού είναι σίγουρο ότι όλοι θα καρφωθείτε απο την πρώτη στιγμή επάνω της και δεν θα ξεκολλάτε τα μάτια σας .

Δείτε το βίντεο της πανέμορφης τραγουδίστριας με μεγάλη προσοχή, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη για ότι σας συμβεί….το ξεκαθαρίζουμε.


Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags