Facebook Pixel Ιωάννα Τζανή: Πάγωσαν τα βλέμματα στο Love Island! Μπήκε Ελληνίδα δημοσιογράφος υπερτούμπανο στο παιχνίδι
Life
| 2022-10-12 15:02:00

Πάγωσαν τα βλέμματα στο Love Island! Μπήκε Ελληνίδα δημοσιογράφος υπερτούμπανο στο παιχνίδι

Sportdog Team
Πάγωσαν τα βλέμματα στο Love Island! Μπήκε Ελληνίδα δημοσιογράφος υπερτούμπανο στο παιχνίδι

Ανεβάζει τον ανταγωνισμό στο ριάλιτι. Έχει καταγωγή από την Μάνη και αποκάλυψε ότι μέσα σε μια εβδομάδα αποχώρησε από την δουλειά της και χώρισε με τον σύντροφο της.

Ενθουσιασμό αλλά και παγωμένα βλέμματα έφερε η είσοδος της νέας παίκτριας στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ποια είναι η Ιωάννα Τζανή που ανεβάζει τον ανταγωνισμό στο ριάλιτι.

Στο Νησί της αιώνιας Άνοιξης”, τη μαγευτική Τενερίφη, ξεκίνησαν 10 Islanders, εν συνεχεία 11 και το βράδυ του Σαββάτου έφτασαν τους 12 Islanders με την είσοδο της Ιωάννας Τζανή.

Love Island: Ποια είναι η Ιωάννα Τζανή

Η Ιωάννα Τζανή είναι 27 ετών, είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο επάγγελμα και όπως είπε αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι “αρχικά για να το ζήσω, να περάσω τέλεια. Να αποκτήσω νέες εμπειρίες, να γνωρίσω νέους ανθρώπους και αν τύχει και ερωτευτώ πολύ καλώς”.

Σημείωσε μάλιστα πως “έχω δει τους παίκτες του Love Island και μπαίνω μέσα για να διεκδικήσω αυτόν που θέλω και αυτόν που θα με κερδίσει και θα με κυνηγήσει με τον πιο όμορφο τρόπο”.

Η νεαρή έχει καταγωγή από την Μάνη και αποκάλυψε ότι μέσα σε μια εβδομάδα αποχώρησε από την δουλειά της και χώρισε με τον σύντροφο της. Για αυτό τον λόγο μπήκε στο Love Island, ούτως ώστε να κάνει νέες γνωριμίες και να πάρει καινούργιες εμπειρίες. Μένει να διαπιστώσουμε αν η πορεία της στο παιχνίδι είναι εξίσου εκρηκτική με την είσοδο της…

Ποια η σχέση της με την Σύρο;

Η Ιωάννα Τζάννη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το νησί της Σύρου, αφου με την πρώτη ευκαιρία την επισκέπτεται αρκετά συχνά. Μάλιστα το φετινό καλοκαίρι βρέθηκε για αρκετές ημέρες στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Η ίδια έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε της στιγμή στο νησί ανεβάζοντας δεκάδες φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό που ξεπερνά τα 50Κ.

Η γνωστή δημοσιογράφος του ομίλου DPG Digital Media, δεν θα μπορούσε να μην συγκεντρώσει και τα βλέμματα αφού και τότε είχε ανάψει φωτιές με το καλλίγραμμο κορμί της που αναδείκνυε τις άψογες αναλογίες της σιλουέτας της.

Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο:

ΠΗΓΗ: cyclades24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags