Facebook Pixel Ρία Αντωνίου: Αυτή είναι η πιο... καυτή φωτογραφία της Ρίας Αντωνίου - Τα ωραιότερα oπίσθια στην Ελλάδα!
Life
| 2022-10-20 17:47:00

Αυτή είναι η πιο... καυτή φωτογραφία της Ρίας Αντωνίου - Τα ωραιότερα oπίσθια στην Ελλάδα!

Sportdog Team
Αυτή είναι η πιο... καυτή φωτογραφία της Ρίας Αντωνίου - Τα ωραιότερα oπίσθια στην Ελλάδα!

Με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό μας υπενθύμισε ότι εκτός από θεϊκό πρόσωπο και όψη αγγέλου, έχει και την... καλύτερη πίσω κίνηση στη χώρα.

Είναι πολλές οι φορές που βλέπουμε κάτι εντυπωσιακό και καταφεύγουμε σε υπερβολές. Γι΄αυτό ήταν πολύ προσεκτική η επιλογή των λέξεων στον τίτλο. Δεν είμαστε εμείς που θα κρίνουμε αν η Ρία είναι η πιο ωραία Ελληνίδα, αν και της έχουμε αδυναμία, αλλά διάολε βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά ότι η πίσω κίνηση της βρίσκεται τουλάχιστον στην δεύτερη θέση, κι αυτό γιατί δεν μπορούμε να θυμηθούμε αν υπάρχει άλλος καλύτερος.

Οπότε πρώτη και με διαφορά.

Στο παρελθόν έχει καταφέρει πολλάκις να μας κάνει να τα χάσουμε. Στο πολύ παρελθόν όμως. Τόσο που υπήρξε ένα διάστημα που κοντέψαμε να ξεχάσουμε τι θησαυρός είναι η Ρία Αντωνίου.

Το φετινό καλοκαίρι η μηχανή της μνήμης βρήκε τροφή και κινήθηκε, με τη Ρία να ανεβάζει τα κατορθώματα της στο Instagram. Το καλύτερο βέβαια το κρατούσε για το φινάλε, αφού με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό μας υπενθύμισε ότι εκτός από θεϊκό πρόσωπο και όψη αγγέλου, έχει τα πιο ζουμερά και πιο χορταστικά οπίσθια που υπάρχουν σε ελληνική έκδοση.

Υπερβάλλουμε το ξέρουμε. Αλλά δικαιολογούμαστε.

Δες τη φωτογραφία

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags