Facebook Pixel Χωρισμός βόμβα για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή - Σοβαρές περιπέτειες για το ζευγάρι (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-03-09 07:33:00

Χωρισμός βόμβα για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή - Σοβαρές περιπέτειες για το ζευγάρι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χωρισμός βόμβα για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή - Σοβαρές περιπέτειες για το ζευγάρι (ΦΩΤΟ)

Ο διάσημος καλλιτέχνης φαίνεται πλέον πως δεν είναι μαζί με την εντυπωσιακή ξανθιά…

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που τους τελευταίους μήνες έχει απασχολήσει πάρα πολύ τον Τύπο. Αρχικά με την είδηση της σχέσης τους, στη συνέχεια με τις πρώτες τους φωτογραφίες μαζί σε νυχτερινό μαγαζί και έπειτα με τους καυγάδες και τις καταγγελίες περί ξυλοδαρμού!

Ο λόγος προφανώς για τον Θέμη Αδαμαντίδη και τη Βαρβάρη Κίρκη, οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα και όλα δείχνουν νέο χωρισμό. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η εφημερίδα Espresso, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της οποίας το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί.

Υπενθυμίζεται πως την 1η Ιουλίου η Βαρβάρα Κίρκη είχε καταγγείλει τον Θέμη Αδαμαντίδη για σωματική κακοποίηση, με την υπόθεση να παίρνει τη δικαστική οδό. Τότε το ζευγάρι αποφάσισε να αποσύρει τις μηνύσεις και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Δείτε όσα είχε αναφέρει ο διάσημος τραγουδιστής για τις… περιπέτειές του με τις Αρχές, αλλά και για την Κίρκη σε πρόσφατη συνέντευξή του:

 
 
 

Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με κορυφαία ονόματα της νύχτας - "Να παρέμβει ο Μητσοτάκης" (ΦΩΤΟ)

Τέτοιες δύσκολες ώρες ο όρος διασκέδαση δεν δύναται να υπάρχει στο λεξιλόγιο κανενός και με την σειρά τους τα νυχτερινά μαγαζιά αναστέλλουν ένα – ένα την λειτουργία τους. Θυμίζουμε ότι λίγες ώρες μετά την τραγωδία κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος το οποίο είναι σε ισχύ έως τις 3 Μαρτίου.

Τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σεβόμενα το μέγεθος της τραγωδίας διακόπτουν την λειτουργία τους για το προσεχές διάστημα. Ανάμεσα σε αυτά που το έχουν ήδη κοινοποιήσει είναι το το Έναστρον, Ακτή Πειραιώς, Ωμέγα Stage Athens, Κέντρο Αθηνών, Αυτοκίνηση, Βοτανικός και Hotel Ερμού.

Μάλιστα πολλοί καλλιτέχνες που τραγουδούν στα συγκεκριμένα μαγαζιά, όπως ο Χρήστος Μάστορας, έχουν κάνει ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας την θλίψη τους και τα συλλυπητήρια τους.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια νυχτερινά κέντρα που του Σάββατο θα δουλέψουν κανονικά, εξέλιξη που προκάλεσε την οργή του Τριαντάφυλλου στο Instagram.

«Κλείνουν τα μαγαζιά για μία μέρα. Οι άνθρωποι ψάχνουν τα παιδάκια τους κι εμείς θα τραγουδάμε και θα χορεύουμε στις πίστες. Την Παρασκευή θα κλαίμε, αλλά μη χάσουμε το Σάββατο, ούτε το πένθος δεν μπορούμε να κρατήσουμε. Εύχομαι η κυβέρνηση να απαγορεύσει να ανοίξουν τα μαγαζιά. Ακόμα ψάχνουν ανθρώπους, λίγο έλεος…», ανέφερε σε σχετικό βίντεό του.

Δείτε τι πόσταρε:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags