Η Πέρι Έντουαρντς είναι η εκθαμβωτική φιλενάδα του άσου της Λίβερπουλ, Άλεξ ΌξλεϊντΤσάμπερλεϊν

Η Πέρι γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1993 στο Σάουθ Σιλντς του Ηνωμένου Βασιλείου. Έγινε γνωστή ως τραγουδίστρια το 2011, με το βρετανικό γυναικείο μουσικό συγκρότημα που σχηματίστηκε εκείνη τη χρονιά, στον 8ο κύκλο του βρετανικού X-Factor. Το σχήμα, στο οποίο ηγείτο, κέρδισε τον μουσικό διαγωνισμό και όπως ήταν φυσικό η δημοτικότητά της εκτινάχθηκε.

Πριν γνωρίσει τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ η Πέρι είχε σχέση με τον Ζάιν Μαλίκ, ο οποίος ήταν μέλος της δημοφιλούς boy band “One Direction”. Μάλιστα η κουτσομπολίστικη πληροφορία που συνόδευε αυτό το ειδύλλιο, ήταν ότι το τυπάκι τη χώρισε τηλεφωνικώς…

Στη ζωή της μπήκε όμως ο Τσάμπερλεϊν και από το 2017 που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους είναι μαζί. Μάλιστα το 2021 έγιναν γονείς. Τακτικά μοιράζονται κοινές τους προσωπικές στιγμές, στις οποίες το ζευγάρι λάμπει από ευτυχία. Η ίδια είχε περιγράψει τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή ως «άγριο ταξίδι».

Ο Θεός έχει δώσει πολύ όμορφα χαρακτηριστικά στην τραγουδίστρια. Είναι ξανθιά με γαλάζια μάτια και πολύ ωραίο σμιλεμένο κορμί, φωτογραφίες από το οποίο μπορείτε να δείτε στο Instagram, όπου διατηρεί ένα πολύ δυνατό προφίλ με 17,2 εκατομμύρια ακολούθους.

Έτσι όλοι σας έχετε την ευκαιρία να την καμαρώνετε. Όχι μόνο το Λίβερπουλ και το Άνφιλντ.