Facebook Pixel Σπύρος Παπαδόπουλος: Νέος χωρισμός για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - "Τέλος η μελαχρινή 25αρα" - Κυκλοφόρησε πρωτοσέλιδο!
Life
| 2023-04-13 09:00:00

Νέος χωρισμός για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - "Τέλος με την μελαχρινή 25αρα" - Κυκλοφόρησε πρωτοσέλιδο!

Sportdog Team
Νέος χωρισμός για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - "Τέλος με την μελαχρινή 25αρα" - Κυκλοφόρησε πρωτοσέλιδο!

Το ζευγάρι που κυκλοφόρησε το περασμένη καλοκαίρι για πρώτη φορά μαζί, πήραν χωριστούς δρόμους..

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μπορεί να είναι ένα από τα πιο αγαπητά και αναγνωρίσιμα πρόσωπα της τηλεόρασης, ωστόσο σπάνια απασχολεί τα media με τα προσωπικά του.

Για παράδειγμα, εδώ και δύο χρόνια, μετά τον χωρισμό από τη δεκαετή σχέση του, δεν τον έχουμε ξαναδεί με άλλη σύντροφο. Ήταν στις αρχές του 2010, όταν έγινε γνωστή η είδηση πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει έρθει πολύ κοντά με την ανερχόμενη τότε ηθοποιό, Νικολέτα Κοτσαηλίδου. Εκείνος είχε ανεβάσει στο θέατρο Ριάλτο το έργο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού», ενώ συμμετείχε στον θίασο του και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Η παράσταση παίχτηκε για τρία χρόνια, σαρώνοντας τα θεατρικά βραβεία και ο Σπύρος Παπαδόπουλος απέκτησε τη νέα του μούσα, διατηρώντας πολύ χαμηλούς τόνους για τη σχέση που μόλις γεννιόταν. Οι δυο τους έμοιαζαν ερωτευμένοι και ταιριαστοί, ωστόσο από το 2020 το ζευγάρι δεν ήταν πια μαζί. Ο φιλικός τους κύκλος υποστήριζε ότι η τριβή του χρόνου έπαιξε ρόλο στην απόφαση να χωρίσουν, πως εκείνη και εκείνος δεν είναι πια ζευγάρι από τον Ιούλιο και πως παρόλο που τραβούν διαφορετικούς δρόμους, διατηρούν καλή επαφή και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον.

Μάλιστα, οι δυο τους  συμπρωταγωνιστήσουν φέτος σε σειρά της ΕΡΤ, ενώ φαίνεται να έχουν προχωρήσει και σε άλλες σχέσεις.

 

Για τον Παπαδόπουλο πάντως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, καθώς πρωτοσέλιδο περιοδικού αναφέρει πως χώρισε με την εντυπωσιακή και νεαρή σύντροφό του, που ήταν μαζί τους τελευταίους μήνες. Το όνομά της δεν κυκλοφόρησε ποτέ στα media, ωστόσο υπήρχαν κοινές φωτογραφίες τους από μία κοινή έξοδό τους σε θέατρο το καλοκαίρι.

Ιδού το δημοσίευμα:

Συνέντευξη-βόμβα από Πέτρο Φιλιππίδη στην τηλεόραση - Έξαλλος on camera - "Τέλος τα ψέματα" (Vid)

Στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, με αφορμή το ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής, σχετικά με τη διεύθυνση κατοικίας του.

Η συνήγορος του καταδικασμένου ηθοποιού, για δύο απόπειρες βιασμού, υποστήριξε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δηλώσει την μόνιμη κατοικία του, δεν έχει παραβιάσει κανέναν νόμο και πρόκειται να υπάρξει άμεση αντίδραση του, καθώς θα κινηθεί νομικά προς την εκπομπή η οποία έστειλε κάμερες να τον περιμένουν έξω από το νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της συζήτησης με τον Γιώργο Λιάγκα η κα Πακιρτζίδου αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν περίμενε στην παρούσα φάση. Η δικηγόρος ανέφερε ότι πολύ σύντομα ο Πέτρος Φιλιππίδης θα «σπάσει» για πρώτη φορά τη σιωπή του και θα τοποθετηθεί δημόσια για όλα.

«Η ανοχή του κυρίου Φιλιππίδη δεν έχει ουρανό, έχει ταβάνι. Και σας λέω για πρώτη φορά ότι ο κύριος Φιλιππίδης άμεσα θα σπάσει και τη σιωπή του και θα μιλήσει για πάρα πολλά πράγματα. Για ό,τι αφορά βέβαια την υπόθεσή του θα κάνει και περαιτέρω αποκαλύψεις στο εφετείο. Πολύ σύντομα θα μιλήσει. Δεν υπάρχει καμία ανοχή για καμία παραβίαση του ιδιωτικού του βίου», ανέφερε μεταξύ άλλων η δικηγόρος του ηθοποιού.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags