Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου… τρέλανε το Ντουμπάι με το στρινγκ στο τζακούζι - Ούτε στο Survivor! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-04-21 09:40:00

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου… τρέλανε το Ντουμπάι με το στρινγκ στο τζακούζι - Ούτε στο Survivor! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου… τρέλανε το Ντουμπάι με το στρινγκ στο τζακούζι - Ούτε στο Survivor! (ΦΩΤΟ)

Έχει εξαιρετικό κορμί με εντυπωσιακές αναλογίες, ξέρει να προκαλεί και πάντα καταφέρνει να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά της. Ακόμα και στον Άγιο Δομίνικο το πέτυχε.

Εμφάνιση βόμβα έκανε το μοντέλο και ηθοποιός Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία χάζεψε τους πάντες με ένα story στο προφίλ της στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται στο Ντουμπάι αυτές τις ημέρες και δεν σταματάει να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο. Το βίντεο όμως με στρινγκ μαγιό μέσα στην πισίνα, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε αναστάτωση.

Δείτε τη!

 

"Eρωτεύτηκε" ο σκηνοθέτης του Survivor - Ούτε Μαριαλένα, ούτε Στέλλα - Αποκαλυπτικό πλάνο στην Εύη! (Vid)

Το Survivor All Star επέστρεψε μετά από μια μικρή παύση με νέο επεισόδιο στο οποίο είδαμε τους Διάσημους και τους Μαχητές να μπαίνουν στον πνεύμα των ημερών και να τσουγκρίζουν αυγά λίγο πριν οι δύο ομάδες διεκδικήσουν την τρίτη ασυλία.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ότι ο αγώνας ασυλίας συνοδεύεται και από έπαθλο φαγητού, το οποίο θα είναι ένα χορταστικό πασχαλινό γεύμα, συνοδευόμενο από παραδοσιακή μουσική. 

Η κόκκινη ομάδα ήταν η νικήτρια και οι παίκτες της έφαγαν πολύ και το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Μάλιστα, πριν φύγουν για το έπαθλο, έκαναν και κάποιες πρόβες στον χορό, με τον σκηνοθέτη να παθαίνει… έρωτα με την Εύη Σαλταφερίδου που χόρευε παραδοσιασκούς χορούς με το μαγιό της.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags