Facebook Pixel Χωρισμός Σχίζα-Παναγιώταρου: Το μεγάλο μυστικό - βόμβα Αλεξανδράκη
Life
| 2023-06-23 09:40:00

Το μεγάλο μυστικό για τον χωρισμό Σχίζα-Παναγιώταρου - Βόμβα Αλεξανδράκη - "Θα λογοδοτήσει"! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το μεγάλο μυστικό για τον χωρισμό Σχίζα-Παναγιώταρου - Βόμβα Αλεξανδράκη - "Θα λογοδοτήσει"! (ΦΩΤΟ)

Παρά τα όσα έλεγαν κι έδειχναν δημόσια, υπήρξε τρομερή ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και πλέον ανοίγουν τα στόματα για όσα έγιναν μετά το Survivor.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας ζούσαν έναν μοναδικό έρωτα μέχρι εκείνος να μπει στο «Survivor All Star». Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το παιχνίδι, ήρθαν σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού, τα οποία τελικά κατάφεραν να τερματίσουν όλο αυτό το παραμύθι που ζούσε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Έτσι, εδώ και περίπου έναν μήνα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, με την γνωστή επιχειρηματία να φεύγει από το σπίτι στο οποίο στέγαζαν τον έρωτά τους και να μετακομίζει σε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι, μόνη της.

Πριν από μερικές ημέρες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία από το σπίτι της, στο οποίο ποζάρει χαμογελαστή στο πάτωμα, φορώντας τα εσώρουχά της. «Επιλέγω τον εαυτό μου, το υπόσχομαι», έγραψε μάλιστα στη λεζάντα της σχετικής της ανάρτησης.

Το σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Την δημοσίευσή της αυτή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να σχολιάσει και η πολύ καλή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία έδειξε πως συμφωνεί ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πρέπει να επιλέγει τον εαυτό της πάνω απ’ όλα. Ωστόσο, το σχόλιό της δείνχει να έχει γενικά… πολύ βαθύ νόημα.

«Τελικά έπρεπε πολύ πιο νωρίς να κάνεις αυτή την επιλογή, μα πως να το φανταστείς; αλλά… ουδέν κρυπτών υπό τον ήλιο! Ο κάθε ένας θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του! Αργά ή γρήγορα», έγραψε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να της απαντάει: «Η βρωμιά της ψυχής καρδούλα μου δε βγαίνει ούτε στους 90 βαθμούς».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξίνισε με τον Στάθη Σχίζα - «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό τον άνθρωπο»

Στα MAD VMA 2023 βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία έκανε στο red carpet τις νέες της δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ωστόσο, η ίδια ξίνισε, όταν ρωτήθηκε για τον Στάθη Σχίζα, τονίζοντας πως δεν θέλει να μιλήσει γι' αυτό τον άνθρωπο.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή και τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον τράπερ Mente Fuerte: «Με τον Mente Fuerte είμαστε φιλαράκια. Είναι φοβερό παιδί, είμαστε φίλοι, οπότε είναι πολύ πιθανό να μας δείτε να ξαναβγαίνουμε, αφού κάνουμε παρέα. Από εκεί και πέρα είμαι ελεύθερη, είμαι για την Αλεξάνδρα, είμαι για τους φίλους και τις δουλειές μου. Όλο αυτό δεν περιλαμβάνει κανέναν σύντροφο», ξεκαθάρισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Με αφορμή τον πρόσφατο χωρισμό της: «Σε έναν χωρισμό, όπως και μια σχέση δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται όταν κλείνει η πόρτα. Δεν μου αρέσει να εκθέτω τους συνανθρώπους μου, ακόμη κι εάν ξέρω πως αν το κάνω θα είναι υπέρ μου μια κατάσταση. Δεν το κάνω γιατί σέβομαι τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου».

Όσο για τις σχέσεις της σήμερα με τον Στάθη Σχίζα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αρνήθηκε να απαντήσει: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο»

Δείτε το βίντεο

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags