Facebook Pixel Χριστίνα Κεφαλά: Η Χριστίνα Κεφαλά φέρνει την... κλιματική αλλαγή - Πανικός με το ανύπαρκτο μπικίνι της - Απίστευτα προσόντα! (pics)
Life
| 2023-07-28 09:20:00

Η Χριστίνα Κεφαλά φέρνει την... κλιματική αλλαγή - Πανικός με το ανύπαρκτο μπικίνι της - Απίστευτα προσόντα! (pics)

Sportdog Team
Η Χριστίνα Κεφαλά φέρνει την... κλιματική αλλαγή - Πανικός με το ανύπαρκτο μπικίνι της - Απίστευτα προσόντα! (pics)

Επιβλητική και αισθησιακή, η εκρηκτική influencer και πρώην παίκτρια του Survivor!

Καλοκαίρι και… καυτός καιρός; Όχι, όχι δεν μιλάμε για την κλιματική αλλαγή, αλλά για την απόλυτη φωτιά που εξαπολύει η Χριστίνα Κεφαλά με τις πόζες της στην παραλία! Μετράμε τους βαθμούς, και αυτοί ανεβαίνουν πιο γρήγορα από… την θερμοκρασία του Αυγούστου!

Στην πανέμορφη Κρήτη και όχι στη Μύκονο, εκεί που η φύση ανθίζει και οι θάλασσες καλούν για ατελείωτες βουτιές, κάνει τις διακοπές της και η αποκαλυπτική Χριστίνα Κεφαλά. Αχ, τι να της κάνουμε, θα αφήσει το Instagram να… λιώσει για ακόμα μια φορά!

Επιβλητική και αισθησιακή, η εκρηκτική influencer και πρώην παίκτρια του Survivor, θέλησε να καψώσει ακόμα περισσότερο τους followers της και να… ανάψει την δική της φωτιά κυριολεκτικά στα social media.

 

Η Χριστίνα Κεφαλά προκαλεί την κλιματική αλλαγή

Και ναι, φίλοι μου, αν και εσείς ακόμα αναρωτιέστε πώς να αντέξετε τη ζέστη, σας ενημερώνουμε ότι η Χριστίνα δεν χάνει την ευκαιρία να… σηκώσει στα ύψη το θερμόμετρο και να μας χαρίσει μερικά… καυτά αφιερώματα!

Απολαύστε το καυτό κλίμα με τις… καλλίγραμμες φωτογραφίες της και τα εντυπωσιακά μπικίνι της. Μια έξοδος στην παραλία δεν είναι απλά μια έξοδος, είναι μια εντυπωσιακή δήλωση για την Χριστίνα!

Που θα φτάσουν αυτές οι θερμοκρασίες; Όσο βγαίνει στην παραλία η Χριστίνα δεν θα τελειώσουν! Και εμείς απλά θα ανυπομονούμε για το επόμενο “καυτό” επεισόδιο της… φωτιάς της!

Κρατηθείτε αδέρφια…κρατηθείτε!

***ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λιώνει" το instagram η Χριστίνα Κεφαλά - Στη φόρα το πληθωρικό στήθος της - Hot ανάρτηση χωρίς σουτιέν! (pics)

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags