Facebook Pixel Κατερίνα Δαλάκα: Νέα αναταραχή μετά το χωρισμό
Life
| 2023-07-31 09:00:00

"Κόλαση" μετά τον χωρισμό Δαλάκα-Φιντιρίκου - Η υβριστική ανάρτηση στο Instagram και οι καταγγελίες για Survivor!

Sportdog Team
"Κόλαση" μετά τον χωρισμό Δαλάκα-Φιντιρίκου - Η υβριστική ανάρτηση στο Instagram και οι καταγγελίες για Survivor!

Μετά την επιστροφή από το ριάλιτι το ζευγάρι τα πήγαινε πολύ καλά, όμως το τελευταίο διάστημα απομακρύνθηκε και πλέον λόγω και όσων έγιναν στον Άγιο Δομίνικο, βρίσκονται σε... εμπόλεμη ζώνη. 

Μπορεί το Survivor να έχει ολοκληρωθεί εδώ και κάποιες ημέρες, αλλά οι πρωταγωνιστές του συνεχίζουν να… μονοπωλούν τόσο τις lifestyle εκπομπές όσο και το εν λόγω site!

Το σίριαλ Δαλάκα Φιντιρίκου φαίνεται να κρατεί καλά αφού μετά το γεγονός ότι διέρρευσαν φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα, από το παιχνίδι, στις οποίες και φαίνεται να τρώει σάντουιτς, η ίδια άφησε υπονοούμενο ότι για την διαρροή ευθύνεται ο πρώην της, Δημήτρης Φιντιρίκος. Μέσα από την εκπομπή που συμπαρουσιάζει ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος και είναι καλός φίλος του επιχειρηματία, ανέφερε τα όσα του είπε ο Δημήτρης Φιντιρίκος μετά την διαρροή των φωτογραφιών.

«Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Κατερίνα Δαλάκα ένα βίντεο που εμμέσως, στοχοποιεί τον πρώην σύντροφό της, γιατί δεν λέει το όνομά του αλλά λέει το παρατσούκλι του, για τη διαρροή της φωτογραφίας με τα σάντουιτς» είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη, πριν προβληθεί το απόσπασμα.

Ενώ μετά την προβολή του βίντεο, ο Τριαντάφυλλος εξήγησε: «Χθες με πήρε ο Δημήτρης τηλέφωνο να μου πει για τις φωτιές για τη Ρόδο γιατί ανησυχεί. Είμαστε φίλοι. Και κάτι πήγα να του πω (σχετικό με την Κατερίνα και τη διαρροή φωτογραφιών) και μου απάντησε “εδώ ο κόσμος καίγεται, θα ασχοληθώ με τα σάντουιτς της Κατερίνας;”. Δεν ήθελε να πει κάτι άλλο αλλά ξέρω ότι την αγαπάει υπερβολικά και όταν αποβλήθηκε από το παιχνίδι έβγαλε ο ίδιος εισιτήρια για εκείνη, τα πλήρωσε για να έρθει η Κατερίνα κοντά του. Και με είχε πάρει τηλέφωνο να πάμε στο αεροδρόμιο μαζί αλλά έλειπα. Κάνει πολλά πράγματα για εκείνη, την αγαπάει, τη λατρεύει, δεν θα έκανε ποτέ κάτι κακό για την Κατερίνα». 

 

Λίγο πριν είχε κάνει ένα post που άφηνε αιχμές… «Οι μόνοι άνθρωποι που αξίζει να είναι στη ζωή σου είναι αυτοί που σε αντιμετωπίζουν με αγάπη, καλοσύνη και σεβασμό». 

Πηγή: mediatime.gr

Μοιράζει χρήμα ο Ατζούν για το Survivor All Star 2 - Τα 15+3 ονόματα που έχουν πρόταση - Τρεις δυνατές "χυλόπιτες"!

Εξελίξεις με «καυτά» ονόματα, «άκυρο» και μία μεγάλη αλλαγή… έρχεται!

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, αλλά ακόμα κάτι επίσημο δεν υπάρχει. Αυτό μόνο που έχει βγει προς τα έξω είναι ότι θα παρακολουθήσουμε μία νέα εκδοχή του Survivor All Star, εκείνου του Survivor All Star 2. Ο λόγος φανταζόμαστε είναι αυτονόητος, μιας και η τηλεθέαση δεν πήγε στα επίπεδα που θέλανε με τα απανωτά λάθη την περασμένη χρονιά.

Ήδη έχουν βγει προς τα έξω κάποια ονόματα που ίσως δούμε να μπαίνουν στο Survivor All Star 2. Μερικά από αυτά είναι της Κατερίνας Δαλάκας, του Στάθη Σχίζα, του Άρη Σοϊλέδη, της Σοφιάννας Αβραμάκη, του Νικογιάννη, του Χάρη Γιακουμάτου, Τριαντάφυλλος, Μαίη Εμμανουηλίδου, Γιώργος Ταλάντσεβ, Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Γιώργος Κατσαούνης, Ορέστης Τσάνγκ, Ειρήνη Παπαδοπούλου, παράλληλα δεν είναι απίθανο να μπουν και παίκτες που αποβλήθηκαν όπως ο Ηλίας Γκότσης, η Αφροδίτη Σκαφίδα, η ακόμα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

 

Ονόματα πολλά με το τσουβάλι όπως παρατηρείτε, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και αυτό που μπορούμε να μεταφέρουμε είναι ότι βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις. Σίγουρα θέλει να έχει μέσα ό,τι καλό κυκλοφορεί από παίκτες που πέρασαν από προηγούμενα reality.

Το περσινό λάθος θέλει να αποφευχθεί πάντως. Ο Ατζούν δεν είναι διατεθειμένος να αποτύχει και πάλι. Η αλήθεια είναι ότι μία μάχη Κατσούλη, Σοϊλέδη θα ήταν ιδανική, αλλά δύσκολο να το δούμε. Αν και μεταξύ μας τα λεφτά είναι πολλά και όλα είναι υπαρκτά.

Παράλληλα θεωρείται απίθανο και ήδη έχουν πει ΟΧΙ, Τζέιμς Καφετζής και Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ και ο Νίκος Μπάρτζης απίθανο να ξανά μπει…

Πηγή: thrylos24.gr

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε συμβόλαιο στον Ολυμπιακό - Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα πήρε ο Κατσούλης σε 2 Survivor - Τρελό νούμερο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags