Facebook Pixel Ελευθερία Ελευθερίου: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέβασε ΦΩΤΟ με την Ελευθερία Ελευθερίου σχεδόν γυμνή - Τι έκανε στην πισίνα!
Life
| 2023-08-09 09:40:00

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέβασε ΦΩΤΟ με την Ελευθερία Ελευθερίου σχεδόν γυμνή - Τι έκανε στην πισίνα!

Sportdog Team
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέβασε ΦΩΤΟ με την Ελευθερία Ελευθερίου σχεδόν γυμνή - Τι έκανε στην πισίνα!

Η φίλη της όχι μόνο την θαύμαζε που γυμναζόταν, αλλά δημοσίευσε και τις σχετικές αποκαλυπτικές φωτογραφίες...

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρίσκεται στην Πάρο τις τελευταίες ημέρες και απολαμβάνει τις διακοπές της.

Η τραγουδίστρια κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και «γεμίζει τις μπαταρίες της» για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, φροντίζει να κρατά καθημερινή επαφή με το κοινό της και αναρτά συχνά στιγμιότυπα στα social media.

Μαζί της διακοπές κάνει και η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, η οποία δημοσιεύσε και κάποιες άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες της φίλης της, να γυμνάζει τα εντυπωσιακά οπίσθιά της στην πισίνα!

Ιδού:

 

Πανικός με Ελληνίδα τραγουδίστρια - Προκαλεί καλοκαιριάτικα - Βγάζει... μάτι η ΦΩΤΟ χωρίς σουτιέν!

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι από τις πιο «καυτές» παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ.

Η τραγουδίστρια, που είχε την πρώτη της επαφή με την μουσική βιομηχανία σε ηλικία 14 ετών, λατρεύει τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση και να πειραματίζεται με διάφορα λουκ.

Αυτό σημαίνει πως πειράζει και τα μαλλιά της και τις στιλιστικές της επιλογές, δείχνοντας πως ξέρει πώς να ανεβάζει το «θερμόμετρο».

Η νέα της φωτογραφία μάλιστα, χωρίς σουτιέν είναι σκέτη «κόλαση».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L E N A T S A G R I N O U (@elenatsagkrinou_official)

Η Παναγιώταρου έκανε ΣΟΥΠΕΡ ζουμ στα οπίσθιά της στο insta - Κυκλοφόρησε και ολόγυμνη φωτογραφία της!

Στην Κύθνο βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ώστε να κάνει άλλη μία σούπερ σέξι φωτογράφηση, στην οποία μας έδειξε παραπάνω από όσα περιμέναμε.

Οσον αφορά τα προσωπικά της, αν και τη φλερτάρουν επίµονα µετά τον χωρισµό της από τον Στάθη Σχίζα, εκείνη δηλώνει µόνη και θέλει να συνεχίσει µε τους φίλους της τις καλοκαιρινές εξορµήσεις.

Αλλωστε, κάνει µακροχρόνιες σχέσεις, δεν της αρέσουν τα επιπόλαια φλερτ και θα της πάρει καιρό µέχρι να βρει τον νέο της έρωτα. Αυτό που θέλει τώρα είναι να ξεκουραστεί, γιατί θα έχει δύσκολο χειµώνα, αφού θα επικεντρωθεί στην επιχείρησή της, που, όπως µάθαµε, θα επεκταθεί. Οσο για το τηλεοπτικό της µέλλον, ήδη συζητά µε µεγάλο κανάλι για δική της στήλη µόδας σε εκποµπή…

Σχετικά με τη φωτογράφηση πάντως, το τελευταίο της... χτύπημα στο Instagram προκάλεσε αναστάτωση, καθώς έκανε σούπερ-ζουμ στα οπίσθιά της!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags