Facebook Pixel Σοφιάνα Αβραμάκη: "Ξεσάλωσε" στη Σύρο η Σοφιάνα του Survivor - Αποκαλυπτικό φόρεμα χωρίς σουτιέν - Δείτε ΦΩΤΟ!
Life
| 2023-08-11 09:40:00

"Ξεσάλωσε" στη Σύρο η Σοφιάνα του Survivor - Αποκαλυπτικό φόρεμα χωρίς σουτιέν - Δείτε ΦΩΤΟ!

Sportdog Team
"Ξεσάλωσε" στη Σύρο η Σοφιάνα του Survivor - Αποκαλυπτικό φόρεμα χωρίς σουτιέν - Δείτε ΦΩΤΟ!

Η πιο εντυπωσιακή παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, σε νυχτερινή έξοδο που θα ξεχάσεις δύσκολα!

Η Σοφιάνα Αβραμάκη γνωρίζει πολύ καλά πώς τα μαγνητίζει τα βλέμματα πάνω της και οι αναρτήσεις της δείχνουν πως ξέρει ότι διαθέτει τρομερό σεξαπίλ.

Άλλωστε, οι ακόλουθοί της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram δείχνουν καθημερινά στη Σοφιάνα Αβραμάκη πόσο λατρεύουν τα posts που κάνει και τους… τρελαίνει. Στη νέα της δημοσίευση λοιπόν, φαίνεται να χαμογελάει και να είναι σε σούπερ χαλαρή διάθεση έχοντας επιλέξει ένα σούπερ στενό φόρεμα που κολακεύει το κορμί της ενώ αυτό που ξεχωρίζει κανείς, είναι το γεγονός πως δεν φοράει σουτιέν ή κάποιο μαγιό από μέσα.

«Μια φούντωση, μια φλόγα που λένε και στη Σύρο» έγραψε η Σοφιάνα Αβραμάκη στη λεζάντα των σέξι φωτογραφιών που δημοσίευσε.

Κίνηση-ματ Ατζούν για το νέο Survivor - Επιστρέφει η κορυφαία παίκτρια - Θα ξεχάσουμε Δαλάκα και Σταυρούλα!

Το νέο spoiler για το αγαπημένο ριάλιτι Survivor έσκασε τώρα και αναφέρει ξεκάθαρα ότι η κορυφαία παίκτρια του 2022 επιστρέφει στο τηλεοπτικό ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο.

Φυσικά μιλάμε για την Μαίη Εμμανουηλίδου, που είναι ένα απο τα πρόσωπα που μας εντυπωσιάσε με το αγωνιστικό της πνεύμα και τις ατελείωτες δυνατότητες που είχε και που τώρα μας ζαλίζει με τις καθηλωτικές της εμφάνίσεις.

Το spoiler αναφέρει ότι η Μαίη θα είναι μια απο τις παίκτριες που θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο, όπως ακριβώς θα κάνει και η Ασημίνα Χατζηανδρέου που τα έχει βρει σε όλα με την παραγωγή και αναμένεται να μας καθηλώσουν και οι δύο.

Άλλωστε τα κορίτσια αυτά ήταν πραγματικές παίκτριες που σκοπό είχαν μόνο την νίκη και το απέδειξαν πολλές φορές.

Η Μαίη όμως που της έχουμε και μια συμπάθεια παραπάνω, εκτός απο πολύ καλή παίκτρια, είναι και μια γυναίκα που ξέρει να καθηλώνει τα βλέμματα πάνω της. Αυτό κάνει και στα social media ειδικά τώρα το καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι ευθύνεται για την αύξηση της θερμοκρασίας.

Δείτε την Μαίη Εμμανουηλίδου, στην ανάρτηση που έκανε και θα μας θυμηθείτε!

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags