Facebook Pixel Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν γίνεται! Απίθανο κορμί η Ιωάννα Μαλέσκου 3.5 μήνες μετά τη γέννα - Δείτε τη με κολάν να κάνει rollers! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-08-21 09:40:00

Δεν γίνεται! Απίθανο κορμί η Ιωάννα Μαλέσκου 3.5 μήνες μετά τη γέννα - Δείτε τη με κολάν να κάνει rollers! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεν γίνεται! Απίθανο κορμί η Ιωάννα Μαλέσκου 3.5 μήνες μετά τη γέννα - Δείτε τη με κολάν να κάνει rollers! (ΦΩΤΟ)

Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, κάνει... πατίνια και ετοιμάζεται να γυρίσει σιγά-σιγά και στην τηλεόραση η εντυπωσιακή παρουσιάστρια.

Ένα μήνυμα με νόημα και… πολλούς αποδέκτες θέλησε να στείλει η Ιωάννα Μαλέσκου, το απόγευμα της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αφορμή στάθηκε η νέα προσπάθεια της παρουσιάστριας, για δεύτερη συνεχή ημέρα, να σταθεί αλώβητη πάνω στα νέα της rollers!

Ειδικότερα, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Όπως και στη ζωή, για να σταθείς γερά στα πόδια σου, πρέπει να προετοιμαστείς για το πως θα σηκωθείς – αφού πέσεις. Γιατί αν δεν «πέσεις», δεν θα μάθεις πως είναι να κατακτάς μόνος σου το πλεονέκτημα να ορθώνεις το ανάστημα σου, χαράζοντας τη δική σου διαδρομή. Φανταστείτε τα ροδάκια σαν όλα αυτά τα εμπόδια που μοιραία εμφανίζονται (ή τα εμφανίζουν) στη ζωή μας».

«Τη μάνα που κάνει προσπάθεια να μάθει rollers τα μεσάνυχτα (αφού κοιμηθεί το παιδί της) και ενώ είναι κατάκοπη, θα τη σέβεστε διπλά» τονίζει, επίσης, η όμορφη παρουσιάστρια με χιούμορ στην επόμενη ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Άλλος άνθρωπος η Λάουρα Νάργες έξι μήνες μετά τη γέννα - Έχασε τα κιλά, κουκλάρα! (ΦΩΤΟ)

Έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους και η Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι γιορτάζουν μισό χρόνο, δίπλα στον μικρό Αλέξανδρο.

Το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαρτίου, η Λάουρα Νάργες ανέβασε στο instagram φωτογραφίες από την τούρτα που επέλεξαν για να γιορτάσουν τους 6 μήνες ζωής του μικρού Αλέξανδρου!

«Happy half birthday my baby Alex! Mommy and daddy love you so so much! Η μικρή μας οικογένεια είπε να κόψει μισή τούρτα σήμερα μιας και μας αρέσει να γιορτάζουμε», έγραψε η Λάουρα Νάργες ποζάροντας με την τούρτα η οποία επάνω είχε το όνομα του γιου της.

Δες τις νέες φωτογραφίες:

Αγνώριστη και κούκλα η Λάουρα Νάργες τρεις μήνες μετά τη γέννα - Οι πρώτες φωτογραφίες στο σπίτι!

Στο πατρικό της σπίτι βρίσκεται η Λάουρα Νάργες, η οποία και σαν νέα μανούλα, χρειάζεται βοήθεια από την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τους χώρους του, ενώ βλέπουμε στο σαλόνι και έναν άκρως εντυπωσιακό πίνακα στον οποίο απεικονίζεται η ίδια με τον Χρήστο Σαντικάι, κατά την εγκυμοσύνη της.

Ο στολισμός είναι άκρως χριστουγεννιάτικος, το λευκό κυριαρχεί στον χώρο, ενώ η τεράστια τηλεόραση κλέβει την παράσταση, μαζί με το τεράστιο πιάνο το οποίο έχει επίσης στολιστεί κατάλληλα για τις γιορτές. Φυσικά, μαζί με την Λάουρα και τον μικρό Αλέξανδρο στο σπίτι, βρίσκεται ο σκύλος της οικογένειας, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία τόσο εκείνη, όσο και ο Χρήστος Σαντικάι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πατρικό σπίτι της Λάουρα Νάργες βρίσκεται στον Λιθότοπο Σερρών. 

Δες τις σχετικές φωτογραφίες με το πώς είναι το σπίτι στο οποίο μένει η Λάουρα Νάργες: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags