Facebook Pixel Μαρία Σολωμού - Mente Fuerte: Έξαλλη η Μαρία Σολωμού με Mente Fuerte που... χάζευε γυμνή χορεύτρια - "Ντροπή σου"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-08-22 09:20:00

Έξαλλη η Μαρία Σολωμού με Mente Fuerte που... χάζευε γυμνή χορεύτρια - "Ντροπή σου"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έξαλλη η Μαρία Σολωμού με Mente Fuerte που... χάζευε γυμνή χορεύτρια - "Ντροπή σου"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ηθοποιός έδειξε να ζηλεύει το ενδιαφέρον που έδειξε ο ράπερ για την εντυπωσιακή κοπέλα που χόρευε μπροστά τους στο μαγαζί.

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές καθώς μετά την Σαντορίνη, επέλεξαν να επισκεφθούν τη Μύκονο.

Μπορεί κανένας από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει τη σχέση τους αλλά όπως δείχνουν και οι ίδιοι, περνούν πολλές στιγμές μαζί.

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte αυτές τις μέρες βρίσκονται στη Μύκονο και οι δυο τους αναρτούν πολύ συχνά, κοινά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Την Κυριακή 20 Αυγούστου παρευρέθηκαν σε ένα απο τα πιο δημοφιλή μαγαζιά της Μυκόνου και οι δυο τους, όπως είδαμε, πέρασαν πολύ ωραία!

Η Μαρία Σολωμού, μάλιστα, μας έδειξε την αντίδραση της όταν ο Mente Fuerte έμεινε με το στόμα ανοιχτό βλέποντας μια σέξι χορεύτρια. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε αστειευόμενη στον γνωστό ράπερ «Ντροπή! Τον θυμάστε;…Πάει» δείχνοντας ότι ενδεχομένως μπορεί και να ζηλεύει!

Πηγή: okmag.gr

Παραλίγο "ατύχημα" για την αποκαλυπτική Μαρία Σολωμού στα μπουζούκια - Όλα... έξω με την μπλούζα!

Αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις στην περίπτωση της Μαρίας Σολωμού και του Mente Fuerte.

Η ηθοποιός κι ο τράπερ έκαναν νέα νυχτερινή έξοδο, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο VOX.

Τα τρυφερά ενσταντανέ δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ότι πρόκειται για έναν έρωτα μεγάλο, αφού η Μαρία δεν έφυγε στιγμή από την αγκαλιά του Mente.

«Παρουσιάζεται μια εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα κι έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου κι αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα», δήλωσε πρόσφατα η ταλαντούχα και σέξι ηθοποιός. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags