Η πρώην αθλήτρια του UFC, Πέιτζ ΒανΖάντ, πριν απο έναν περίπου χρόνο είπε το δικό της αντίο στον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες και ο λόγος όπως αποκάλυψε η ίδια ήταν βιοποριστικός!

Ναι καλά διαβάσατε! Τουλάχιστον αυτό είπε η ίδια και εμείς δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε, αφού ως γνωστό τα social media και οι διαδικτυακές πλατφόρμες, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δίνουν πολλά χρήματα, ειδικά αν έχεις να πουλήσεις ή να δείξεις ένα μοναδικό προϊόν.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση η πρώην αθλήτρια του UFC, είχε να δείξει τις πολεμικές της τέχνες και το μοναδικής ομορφιάς σώμα της!

Έτσι αποφάσισε χωρίς μεγάλη σκέψη να ανοίξει τον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Onlyfans και να χαρίσει τα σωματικά της προσόντα απλόχερα στον κόσμο!

Η καριέρα της Πέιτζ ΒανΖάντ στο UFC

Η Πέιτζ ΒανΖάντ έπεσε με τα μούτρα στην επιτυχία από νεαρή ηλικία. Ηταν μόλις 18, όταν κέρδισε τον πρώτο της ερασιτεχνικό αγώνα και στη συνέχεια κατάφερε να περάσει σε μεγαλύτερους και καλύτερους αγώνες.

Η Πέιτζ γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1994 στο Dundee του Όρεγκον. Ωστόσο, μεγάλωσε στο Σέργουντ του Όρεγκον. Από πολύ μικρή ηλικία, η ΒανΖάντ λάτρευε να δραστηριοποιείται με διάφορους τρόπου και περισσότερο με τον χορό.

Χόρευε τζαζ, έκανε μπαλέτο και χιπ χοπ ως μικρό κορίτσι και αυτό που την βοήθησε να το κάνει ήταν το γεγονός ότι οι γονείς της είχαν στούντιο χορού. Ο χορός έμεινε στην ζωή της για περισσότερα από 13 χρόνια.

Αγωνίστηκε στο Ultimate Fighting Championship μεταξύ 2013 και 2020. Το 2020, εντάχθηκε στο Πρωτάθλημα Bare Knuckle Fighting. Αγωνίστηκε επίσης για το All Elite Wrestling μεταξύ 2021 και 2022. Έχει ρεκόρ 13 αγώνων στο MMA, κερδίζοντας 8 και χάνοντας 5. 

Νέα καριέρα στη showbiz

Πλέον είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο με 3,2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και μεγάλες συνεργασίες με μάρκες όπως η Columbia Sportswear και η Nike.

Επιπλέον, εμφανίστηκε στο Dancing with the Stars, το γνωστό ριάλιτι χορού διασημοτήτων, όπου τερμάτισε 2η.

Επίσης η Πέιτζ ΒανΖάντ διατηρεί και λογαριασμό στο Onlyfans, όπου μάλιστα έχει αποκτήσει έναν τεράστιο αριθμό θαυμαστών, παρότι στις αρχές είχε προκαλέσει αντιδράσεις, αφού το μοντέλο είναι παντρεμένο εδώ και χρόνια!

Η Πέιτζ αποκάλυψε σε μια συνέντευξη της, ότι τον λογαριασμό τον άνοιξε για να πληρώνει τους λογαριασμούς της, αφού τα λεφτά απο τους αγώνες δεν ήταν αρκετά. Τώρα εσείς αν θέλετε την πιστεύετε, το σίγουρο είναι ότι κάνει θραύση, μέσα απο την πλατφόρμα!

Ποια είναι η χρηματιστηριακή της αξία;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Πέιτζ ΒανΖάντ είναι αθλήτρια του UFC, εδώ και πολλά χρόνια, ενώ τώρα είναι και μοντέλο, ο κόσμος έχει αναρωτηθεί πολλές φορές πόσα χρήματα βγάζει. Ειδικά επειδή μάλιστα είναι και πολύ ενεργή στο διαδίκτυο και περισσότερο λόγω του OnlyFans. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε ακριβώς πόσα βγάζει κάθε μήνα, καθώς η Πέιτζ δεν είναι ο τύπος του ατόμου που του αρέσει να καυχιέται συνεχώς για τα χρήματά της. Είναι απίθανο να αποκαλύψει ποτέ πραγματικούς αριθμούς. Αυτή τη στιγμή όμως, η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία της είναι 5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο λογαριασμός της στο Instagram, απαριθμεί περισσότερους απο 3.3 εκατομμύρια θαυμαστές και είναι το ίδιο εντυπωσιακός με αυτόν του Onlyfans. Μια βόλτα στο προφίλ της, θα σας πείσει!

Πηγή: tvfreaks.gr