Facebook Pixel Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε ποια μεγάλη ελληνική ομάδα υποστηρίζει και πόσο χρονών είναι (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-09-21 09:40:00

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε ποια μεγάλη ελληνική ομάδα υποστηρίζει και πόσο χρονών είναι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε ποια μεγάλη ελληνική ομάδα υποστηρίζει και πόσο χρονών είναι (ΦΩΤΟ)

Όχι μόνο είναι φίλαθλος, αλλά παλιότερα πήγαινε και στο γήπεδο. Η πρώην ξανθιά πορνοστάρ άκρως αποκαλυπτική...

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, έχει γίνει μητέρα ενός κοριτσιού, που θα πάρει το όνομα Πάρις, καθώς το μοντέλο του Only Fans ανέκαθεν θαύμαζε την Paris Hilton και μάλιστα έχει και την φωτογραφία της ως εικόνα προφίλ στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

H καθημερινότητα της Τζούλιας Αλεξανδράτου περιστρέφεται πλέον μόνο γύρω από την κόρη της με την οποία περνάει όλη την ημέρα της και ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες της στο Instagram ενώ μόλις πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε πως το επώνυμο της Πάρις θα είναι αυτό του συντρόφου της και πατέρα της κόρης της, δηλαδή θα λέγεται Πάρις Κεχατζέ.

Σε ένα Q+A που πραγματοποίησε η Τζούλια Αλεξανδράτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απάντησε ότι η ομάδα που υποστηρίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Παναθηναϊκός, πως νιώθει 80 χρονών ή και είναι 100 και ότι η καταγωγή του συντρόφου της και πατέρα της είναι Ρωσοπόντιος ενώ τόνισε πως η ομορφιά της είναι υπερεκτιμημένη.

Το... τερμάτισε η Τζούλια Αλεξανδράτου - Έκανε σεξ στον δρόμο σε εν κινήσει αυτοκίνητο - Αποκαλυπτική ΦΩΤΟ!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου τα τελευταία χρόνια, απέχει από τη σόουμπιζ συνειδητά, ενώ και οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις είναι ελάχιστες!

Το πρώην μοντέλο και ποpvoσταρ είναι πλέον μητέρα ενός κοριτσιού και παραμένει εκτός Ελλάδας. Στο instagram συχνά-πυκνά αποκαλύπτει διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, ενώ ανεβάσει και διάφορες σπάνιες φωτογραφίες που δεν έχουμε ξαναδεί. Αυτή τη φορά ρωτήθηκε και απάντησε για τα πιο ακραία μέρη που έχει κάνει σεξ και οι απαντήσεις της ήταν... αφοπλιστικές.

Ιδού:

Επίσης, μέχρι σήμερα, δεν είχε δείξει ποτέ τον πατέρα του παιδιού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται τόσο σε Ελλάδα όσο και εξωτερικό και έχει να κάνει με το κόσμημα και τον χρυσό!

Εκτός από την αποχή της από τη σόουμπιζ η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει μικρή θα λέγαμε παρουσία και μέσω των social media, αφού εξαιτίας της κακής χρήσης, το instagram της έχει κλείσει τουλάχιστον τρεις φορές το λογαριασμό της!

Στέγη έχει βρει στην πλατφόρμα only fans, όπου τουλάχιστον κερδίζει και χρήματα!

Σήμερα όμως η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν άκρως αποκαλυπτική στο Instagram:

Και για πρώτη φορά έδειξε τον σύντροφό της, μετά από σχετικές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags