Facebook Pixel Κωνσταντίνος Βασάλος: Ασυγκράτητος ο Βασάλος - Σεξ σε κεντρικό δρόμο, έξω από γνωστό εστιατόριο - Τους έβλεπε ο κόσμος! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-09-30 08:55:00

Ασυγκράτητος ο Βασάλος - Σεξ σε κεντρικό δρόμο, έξω από γνωστό εστιατόριο - Τους έβλεπε ο κόσμος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ασυγκράτητος ο Βασάλος - Σεξ σε κεντρικό δρόμο, έξω από γνωστό εστιατόριο - Τους έβλεπε ο κόσμος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός παίκτης του Survivor δεν μπόρεσε να περιμένει μέχρι να πάει σπίτι και αποφάσισε να… έρθει πιο κοντά με την σύντροφό του, σε ένα πολύ κεντρικό σημείο!

ια την πρώτη του ερωτική επαφή μίλησε μεταξύ άλλων στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Μ’ άρεσε μια κοπέλα από την Α’ Γυμνασίου, δεν είχα το θάρρος, και της το είπα όταν τέλειωσα το σχολείο Αυτή τα είχε με έναν πιο μεγάλο, έναν φαντάρο. Είχαν κάνει και σεξ. Μου τα έλεγε, εκείνη με έβλεπε φιλικά και εγώ τελείως ρομαντικά. Έμπαινα σε σύγκριση με τον τύπο, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο, μηχανάκι, ήταν έτσι πιο αλάνι, εγώ ήμουν σαν παιδάκι, έτσι πιο συνεσταλμένος, δεν είχα το θάρρος να της μιλήσω», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Και αυτό έγινε τελικά σχέση, ο παιδικός μου έρωτας στα 19 έγινε σχέση. Της το είπα με τα χίλια ζόρια. Δεν ξέρω πως. Ξαπλώσαμε μαζί στην 5ημερη και δεν κάναμε τίποτα. Στα 19 λοιπόν ήρθε η στιγμή να κάνουμε σχέση με τον παιδικό μου έρωτα, που κράτησε μόνο τρεις μήνες. Γιατί με παράτησε μετά» συνέχισε ο πρώην παίκτης του  Survivor.

«Η πρώτη φορά που έκανα σεξ ήταν στην κατάληψη του σχολείο, ήμουν 17-18 χρονών, μεγάλος ήμουν, άργησα να μπω στον στίβο, ήμουν μεγάλος, ήμουν συνεσταλμένος, δεν το είχα καθόλου. Η κοπέλα που το έκανα δεν το ήξερε ότι εγώ ήμουν άπειρος, γιατί κάπως το έσωσα. Της είπα πάμε κάτω στο αμφιθέατρο. Η πρώτη φορά που κάναμε σεξ ήταν φανταστική. Είχε ένα ανάκλιντρο, δεν ξέρω για τι παράσταση ήταν. Η πρώτη φορά που έκανα σεξ ήταν στο αμφιθέατρο του σχολείου, με μια κοπέλα μικρότερη από εμένα», είπε χαρακτηριστικά  ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Όσον αφορά το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ, αποκάλυψε ότι ήταν με μία πρώην σύντροφό του, έξω από γνωστό εστιατόριο, μέσα στο αυτοκίνητο. Ωστόσο, είχαν παρκαρεί σε κεντρικό σημείο και φαινόταν από τους περαστικούς!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και δώστε προσοχή μετά το 38ο λεπτό:

"Άνοιξαν στόματα" για το Survivor - Γι΄ αυτό πήγαιναν κρυφά στη ζούγκλα Βασάλος και Μαριαλένα - Νέο ΒΙΝΤΕΟ!

Τέλος για το... ζευγάρι του Survivor - Η Σταυρούλα "έδιωξε" τον Βασάλο - Γιατί δεν τον θέλει στη ζωή της! (Vid)

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Σταυρούλα Χρυσαειδή σε βραδινή της έξοδο και η ίδια έμεινε για λίγο μπροστά σε αυτή για να απαντήσει σε κάποιες από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μίλησε, δηλαδή, για τη ζωή της μετά το Survivor All Star και για τις επαφές που διατηρεί με κάποιους από τους παίκτες.

Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα, μάλιστα, για το οποίο ρωτήθηκε, έχει να κάνει με την ερωτική της ζωή και το σύντροφο που ανέφερε έμμεσα πως υπάρχει στη ζωή της, σε προηγούμενη συνέντευξή της. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως δεν υπάρχει σύντροφος...

«Τώρα είμαι ελεύθερη και ωραία. Είμαι καλά. Αυτό με τη νέα σχέση κάπου το είδα. Δεν έχω σχέση. Είπα πως ξεκίνησα να βγαίνω με ένα παιδί και είναι πάρα πολύ πρόσφατο. Εν τέλει, δεν κατέληξε κάπου και γράψανε παντού ότι είμαι ερωτευμένη»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο ξεκαθάρισε: «Πέρα από τα social δεν έχουμε κάποιες επαφές, δεν το έχουμε επιδιώξει»

Άλλωστε, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε σχολιάσει σχετικά: «Μια χαρά παιδί είναι, προφανώς, και όποιος πει το αντίθετο θα είναι ψέματα. Αλλά θεωρώ ότι δεν ταιριάζουμε, είμαστε τελείως διαφορετικοί κόσμοι. Θα έπρεπε να γίνουν πολλοί συμβιβασμοί, και από τις δύο πλευρές, για να ταιριάξει εκείνος στο δικό μου κόσμο κι εγώ στον δικό του. Δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο, μια χαρά φίλοι είμαστε και νομίζω ότι είναι καλύτερα να μείνει έτσι»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags