Μία αναφορά στην προσωπική ζωή του έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά τη διάρκεια του «Fay’s time». Αφορμή γι’ αυτή τη συζήτηση στάθηκε η Emilia Vodos και η αποκάλυψη που είχε κάνει πως ο σύντροφός της δεν την άφηνε να συμμετάσχει σε reality.

«Εγώ δεν χώρισα επειδή πήγα στο Survivor. Προέκυψε…», αρκέστηκε να αναφέρει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Όταν η Μαρία Φραγκάκη και η Μάρτζυ Λαζάρου ανέφεραν πως η εν λόγω σύντροφος είχε επικοινωνήσει μαζί του στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor και είχαν ανταλλάξει μεγάλα λόγια, ο δημοσιογράφος προσπάθησε να αλλάξει θέμα, λέγοντας πως έχει περάσει 1,5 χρόνος από τότε.

«Αυτή έχει άλλη σχέση τώρα και είναι μια χαρά. Ο σύντροφός της είναι φίλος μου. Εγώ σε αυτά είμαι πολύ open. Μου αρέσει πολύ η Σουηδία. Έχω ερωτευτεί τρεις φορές στη ζωή μου», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Σου εύχομαι Λάμπρο να ερωτευτείς πάρα πολύ», ήταν η ευχή της Φαίης πριν δώσει πάσα για διαφημίσεις.

 

Να σημειωθεί πως κατά τη συμμετοχή του στο Survivor ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό Στεφανία Γκουρνέλου. Οι δυο τους χώρισαν λίγο καιρό μετά την επιστροφή του δημοσιογράφου στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και εδώ και περίπου έναν χρόνο είναι ζευγάρι με τον Τόνυ Δημητρίου, με τους δυο τους να μοιράζονται στα social media χιουμοριστικά βίντεο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tony Dimitriou (@tonydimitriou)