Facebook Pixel Χωρισμός: Τίτλοι τέλους! Χώρισε πασίγνωστο ελληνικό ζευγάρι και δεν το κατάλαβε κανείς - Αποκάλυψη Λιάγκα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-10-23 16:02:00

Τίτλοι τέλους! Χώρισε πασίγνωστο ελληνικό ζευγάρι και δεν το κατάλαβε κανείς - Αποκάλυψη Λιάγκα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τίτλοι τέλους! Χώρισε πασίγνωστο ελληνικό ζευγάρι και δεν το κατάλαβε κανείς - Αποκάλυψη Λιάγκα! (ΦΩΤΟ)

Και οι δύο διάσημοι, αγαπητοί και με τους παπαράτσι να τους κυνηγούν παντού. Τελευταία όμως δεν τους έχει δει κανείς μαζί...

Μπορεί Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte να δήλωναν όλον αυτόν τον καιρό «δύο καλοί φίλοι», ωστόσο ήταν κοινό μυστικό πως οι δυο τους διατηρούσαν σχέση, κάνοντας μάλιστα πολλές κοινές εμφανίσεις.

Μερικές εβδομάδες πριν, ο διάσημος ράπερ είχε έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τη Δανάη Μπάρκα όταν εκείνη πήρε θέση για τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού σχετικά με τα κορίτσια που αρχίζουν τις αισθητικές παρεμβάσεις από πολύ μικρή ηλικία, με τον ίδιο να μη διαστάζει να υπερασπιστεί σθεναρά την ηθοποιό για την «επίθεση» που δέχτηκε από την παρουσιάστρια του Mega.

Με αφορμή ένα θέμα που αφορούσε στον Mente Fuerte, το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως ο ράπερ έχει χωρίσει με τη Μαρία Σολωμού, χωρίς να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Ελένη Βουλγαράκη, πάντως, έσπευσε να… «μαζέψει» όσα είπε ο παρουσιαστής καθώς Σολωμού και Mente Fuerte ουδέποτε επιβεβαίωσν τη σχέση τους.

Σημειώνεται πως οι πρώτες φήμες για τη μεταξύ τους σχέση κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο του 2022, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησαν και οι κοινές δημόσιες αλλά και διαδικτυακές εμφανίσεις των δυο τους.

Μαρία Σολωμού: Νοσταλγεί το καλοκαίρι - Οι νέες φωτογραφίες της με μαγιό στο Instagram

Με νέα καλοκαιρινά στιγμιότυπα επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου στο Instagram, η Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός ανάρτησε νέες φωτογραφίες της από τις διακοπές που έκανε στην Κύθνο, έναν από τους τελευταίους καλοκαιρινούς προορισμούς της για φέτος. Με πορτοκαλί ολόσωμο μαγιό, η Μαρία Σολωμού ποζάρει στον φακό από μια παραλία του νησιού.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, γράφει: «Εσάς σας έλειψε το καλοκαίρι ή είστε τίποτα κανονικοί;».

Δείτε τα στιγμιότυπα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags