Facebook Pixel Σάλος με την Ανδρομάχη: "Πλαστικά φρύδια, χείλια, μύτες" - Απάντησε δείχνοντας το κορμί της στο Tik-Tok (Vid)
Life
| 2023-10-25 09:40:00

Σάλος με την Ανδρομάχη: "Πλαστικά φρύδια, χείλια, μύτες" - Απάντησε δείχνοντας το κορμί της στο Tik-Tok (Vid)

Sportdog Team
Σάλος με την Ανδρομάχη: "Πλαστικά φρύδια, χείλια, μύτες" - Απάντησε δείχνοντας το κορμί της στο Tik-Tok (Vid)

Ορισμένοι παίρνουν χαρά χύνοντας «δηλητήριο»....

Σύνηθες φαινόμενο είναι πια τα τοξικά σχόλια κάτω από αναρτήσεις δημοσίων προσώπων – και όχι μόνο.

Τα social media είναι ένας τρόπος να εκφραστεί κανείς, ένα μέσο για να αποκτήσει βήμα και να ακουστεί ο οποιοσδήποτε, ωστόσο ορισμένοι τα χρησιμοποιούν για να βγάλουν τα απωθημένα τους.

Έτσι οι προσβολές και τα απαξιωτικά σχόλια δίνουν και παίρνουν κάτω από δημόσια ποστ και θύμα τοξικών χρηστών του διαδικτύου έπεσε και η Ανδρομάχη.

Η ίδια αναδημοσίευσε το απρεπέστατο comment που δέχτηκε δίνοντας την απάντησή της ποζάροντας με αυτοπεποίθηση όσο στο background έπαιζε ένας από τους viral ήχους του Tik Tok που λέει: «Μ΄αρέσει η ζωή μου. Τη γουστάρω, έτσι όπως την έχω φτιάξει».

@andromache_dim Απάντηση στον χρήστη @Πήτερ παν Λάιφ ιν πλαστικ,ιτς φανταστικ #λαιφινπλαστικ #andromache #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #mpesfypgamw #μπεςφοργιουγαμω #τακαλυτερα #μοιραζουμεευχουλες #moirazoumeeuxoules #takalytera ♬ Originalton - DreChOs

@andromache_dim Απάντηση στον χρήστη @IrisMoon Γεια σου αγαπημενη μου #andromache #takalytera #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #mpesfypgamw #μπεςφοργιουγαμω #τακαλυτερα ♬ Paint The Town Red - Doja Cat

Πηγή: znews.gr

Άφησε την πίστα και πήγε παραλία - Η Ανδρομάχη φόρεσε αποκαλυπτικό μαγιό και έχει... κορμάρα (ΦΩΤΟ)

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια Ανδρομάχη είναι γνωστή για τις τολμηρές εμφανίσεις της και την παρουσία της στα social media. Πρόσφατα, η τραγουδίστρια που εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης “Φαντασία”, ενθουσίασε τους θαυμαστές της με δυο αξιοσημείωτες δημοσιεύσεις.

Αρχικά, η Ανδρομάχη “έριξε” το Instagram ποζάροντας με ένα εντυπωσιακό μαγιό, αποκαλύπτοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της και κερδίζοντας χιλιάδες likes και σχόλια από τους θαυμαστές της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andromachi Dimitropoulou ✨ (@andromache_dim)

Ωστόσο, η Ανδρομάχη δεν σταμάτησε εκεί...

Σάλος με διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Στην πίστα χωρίς σουτιέν και με ανοιχτό πουκάμισο (Vid)

Viral στα social media είναι τις τελευταίες ημέρες η Ανδρομάχη με το τραγούδι «Παράλληλη Αγάπη».

Η τραγουδίστρια έχει επιλέξει να ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και κυριολεκτικά σηκώνει όρθιο ένα μαγαζί, τραγουδώντας μαζί της.

Το TikTok είναι γεμάτο με βιντεάκια της Ανδρομάχης, η οποία τραγουδά «Παράλληλη Αγάπη» με ένα εντυπωσιακό μαύρο κοστούμι, το οποίο είναι άκρως αποκαλυπτικό. Χαζεύουμε και εμφάνιση και ερμηνεία!

Δείτε τη!

@ioanniszisis #paraliliagapi #for #greektiktok @Andromache_dim #foryougreece #fantasilive #foryou #andromachi ♬ πρωτότυπος ήχος - Ioannis Zisis
@andromachesfans πάμε τώρα να μιλήσουμε για παράλληλες αγάπες…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags