Facebook Pixel Δήλωση σοκ από παρουσιάστρια: «Όσο μεγαλώνω τόσο πιο εύκολα ανοίγω τα πόδια μου» - Οι σχέσεις της με αθλητές
Life
| 2023-11-02 07:25:00

Δήλωση σοκ από παρουσιάστρια: «Όσο μεγαλώνω τόσο πιο εύκολα ανοίγω τα πόδια μου» - Οι σχέσεις της με αθλητές

Sportdog Team
Δήλωση σοκ από παρουσιάστρια: «Όσο μεγαλώνω τόσο πιο εύκολα ανοίγω τα πόδια μου» - Οι σχέσεις της με αθλητές

Η γοητευτική παρουσιάστρια είχε πρόβλημα μετά από μια θυελλώδη σχέση με αθλητή.

Τις προηγούμενες ημέρες, το μοντέλο από την Ισπανία, Άλμπα Καρίγιο, βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της συνέντευξής της για τον χωρισμό της με τον διάσημο τενίστα, Φελισιάνο Λόπεθ.

Η Άλμπα γιόρτασε τα 37α γενέθλιά της στα τέλη Ιουλίου και πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση και γίνει παρουσιάστρια ήταν επιτυχημένο μοντέλο. Μάλιστα, είχε μια αδυναμία απέναντι στους αθλητές. Απέκτησε έναν γιο με τον μοτοσικλετιστή, Φόνσι Νιέτο το 2011 και χώρισαν το 2012. 

Ένα χρόνο αργότερα, η παρουσιάστρια ξεκίνησε μια σχέση με τον τενίστα Φελισιάνο Λόπεθ, τον οποίο παντρεύτηκε το 2015, ωστόσο, στις αρχές του 2016, το ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του.

Ο Καρίγιο είχε σχέση με τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Τίμπο Κουρτουά μεταξύ 2018 και 2019 και την επόμενη διετία διατήρησε σχέση με τον δημοσιογράφο, Σάντι Μπουργκοά.

«Μόλις 11 μήνες μετά τον γάμο έληξε η σχέση μου με τον τενίστα. Ο απανθρωπιστικός τρόπος που συνέβησαν όλα ήταν αποκαρδιωτικός. Στο τέλος, έπεσα σε κατάθλιψη, δεν μπορούσα να κοιμηθώ και μέρα και νύχτα σκεφτόμουν τους πιθανούς λόγους αυτής της συναισθηματικής εκκένωσης» ανέφερε και αποκάλυψε ότι δίνεται πολύ εύκολα στους άντρες, ειδικά όταν πίνει λίγο κρασί.

«Μου συμβαίνει ακόμα, αλλά και με άλλα πράγματα. Λόγω ενός καλού αρώματος και μιας ενδιαφέρουσας κουβέντας... Έχω ένα πρόβλημα που ανοίγω πολύ γρήγορα τα πόδια μου. Αυτή η ασθένεια χειροτερεύει με την ηλικία», είπε η 37χρονη Άλμπα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alba Carrillo (@albacarrillooficial)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags