Η Βρισιήδα Ανδριώτου μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της και οι τελευταίες φωτογραφίες της το βράδυ της Παρασκευής προκάλεσαν… πανικό!

Το μοντέλο εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις λήψεις του, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή. Αυτή τη φορά ανέβασε φωτογραφίες της να τρώει λουκουμάδες, όμως όλα τα σχόλια αφορούσαν την αποκαλυπτική μπλούζα και τα εσώρουχα που απουσίαζαν.

Μάλιστα, οι περισσότεροι followers επέμεναν πως έκανε προσθετική στήθους!

ΟΥΤΕ η Πάμελα στο Baywatch - Αδιανόητη ΦΩΤΟ η Βρισηίδα Ανδριώτου με μαγιό στην πισίνα - "Φέτες" μετά το Survivor!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου απολαμβάνει στο έπακρο την ζωή της, στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος δεν της χαλάει χατίρι ούτε στιγμή.

Εκδρομή θέλει το κορίτσι, σε resort θα την πάω με όλα τα κομφόρτ. Το μοντέλο και ο φαρμακοποιός εξαφανίστηκαν προς Πελοπόννησο μεριά για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο και η Βρισηίδα άρχισε τις πόζες.

Φόρεσε το φανταχτερό μαγιό της, πήγε στην πισίνα, πήρε πόζες που ανεβάζουν την θερμοκρασία και αγρίεψε κιόλας με αυτούς που την κατηγορούν.

Η ίδια μια για μια ακόμα φορά έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλες! Πρόσφερε απλόχερα ένα θεαματικό σόου!

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο μαγιό που έβαλε και φωτογραφήθηκε μαζί του, το έχει ξαναβάλει, πριν απο καιρό και συγκεκριμένα στις διακοπές που έκανε στη Σαντορίνη. Εμείς απλά λέμε τώρα…

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Κανένας δεν σε παρακολουθεί περισσότερο από αυτούς που σε αντιπαθούν! Φρόντισε να τους προσφέρεις ένα θεαματικό σόου!

Πηγή: tvfreaks.gr