Facebook Pixel Αυτή είναι η φωτογραφία που θέλει να διαγράψει από το Instagram η Ντορέττα Παπαδημητρίου - Πώς διέρρευσε!
Life
| 2023-11-26 09:26:00

Αυτή είναι η φωτογραφία που θέλει να διαγράψει από το Instagram η Ντορέττα Παπαδημητρίου - Πώς διέρρευσε!

Sportdog Team
Αυτή είναι η φωτογραφία που θέλει να διαγράψει από το Instagram η Ντορέττα Παπαδημητρίου - Πώς διέρρευσε!

Ένα κλικ που θα δυσκολευτείται πάρα πολύ να βρείτε, καθώς η διάσημη ηθοποιός δεν είναι και ιδιαιτέρως περήφανη...
 

Ποιος δεν έχει περάσει από αυτή τη διαδικασία που πέρασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου; Να προσπαθείς να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία, να σβήνεις δεκάδες αποτυχημένες προσπάθειες μέχρι να βρεις εκείνη την έναν που λέει “αυτή είναι”!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, γνωστή για την ειλικρίνειά της και το φυσικό της στυλ, αποκαλύπτει μια τέτοια στιγμή από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογραφία, με την Ντορέττα να ποζάρει στα βράχια και να έχει μια έκφραση αηδίας, είναι τόσο αληθινή και τόσο ανθρώπινη. Η Ντορέττα, αντί να τη σβήσει, τη μοιράζεται με τους ακολούθους της, δείχνοντας την ανθρώπινη πλευρά της και τονίζοντας τον πίεση που όλοι νιώθουμε για την τέλεια εικόνα στα social media.

Το αποτέλεσμα πάντως είναι για πολλά γέλια

Πηγή: tvfreaks.gr

Σάλος στο twitter με το ακατάλληλο πλάνο στο MEGA - Το... παράκαναν στην ερωτική σκηνή στη "Γη της Ελιάς" (Vid)

Αίσθηση έχει προκαλέσει το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Συγκεκριμένα, στο νέο επεισόδιο του γνωστού σήριαλ, υπάρχει μια ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Αλέξανδρο Μαρτίδη και την Μελίνα Κόντη, όπου οι ήρωες που υποδύονται ξεπερνούν τα (τηλεοπτικά) εσκαμμένα, θυμίζοντας έντονα σκηνές από σειρές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που επίσης είχαν προκαλέσει σχόλια.

Στη συγκεκριμένη σκηνή, η Δήμητρα την οποία υποδύεται η Μελίνα Κόντη, αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Kουράκου και να του εκφράσει τον έρωτά της, όσο πιο... φανερά γίνεται!

Δείτε τη σκηνή:

 

Η γη της ελιάς – Επικό Twitter: «Τι θα γίνει; Τη “Γη του Κουράκου” βλέπουμε»;

Καυτές σκηνές χάρισαν σε ένα ακόμη επεισόδιο της Γης της ελιάς ο Κουράκος με τη Δήμητρα.

Παρά την απόφασή τους να κρατήσουν αποστάσεις, βρέθηκαν ξανά στο κρεβάτι, καθώς δεν μπορούν να κρατηθούν ο ένας μακριά από τον άλλο.

Το πάθος τους έχει κυριεύσει αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο…

Ακόμη και για τον Ορέστη που δεν έχουν βρει το θάρρος να του πουν την αλήθεια κι εκείνος συνεχίζει να πολιορκεί τη Δήμητρα.

Το Twitter όμως που περιμένει συνεχώς περισσότερο «Φίλιππος- Βασιλική» δεν αντέχει άλλο να βλέπει τα… αεροπλανικά του «κουρακοζεύγαρου» και προτίμησε να ακούσει το τραγούδι που έπαιζε στο background παρά να δει τη σκηνή του σεξ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags